LOPPIblogbag Vårpepp

LOPPIblogbag vårpepp landade förra veckan hemma hos oss med följande innehåll:IMG_1509

Yves Rocher Botanical Expertise, Hair Rinsing Vinegar som är en väldoftande hårskölj med ekologiska hallon för ny, frisk glans. Kalkrester i vattnet gör håret matt och trist men hallonvinäger med sitt låga pH-värde, avlägsnar dessa rester och ger en härlig glans och en läcker doft.

Jag har ju tidigare testat att skölja håret med både äppelcidervinäger och det gör stor skillnad för håret, då en sur efterskölj sluter fjällen på hårstrået, är mjukgörande och glansgivande samtidigt som den stabiliserar pH i hår och hårbotten. Sur efterskölj, särskilt med äppelcidervinäger, kan även motverka effekterna från hårt (kalkrikt) vatten. Det som är lite synd med äppelcidervinäger är ju att den inte doftar så gott – så en doft av hallon låter mycket spännande.

Yves Rocher Hydra Vegetal, 24H Intense Hydrating Rich Cream är en innovativ skönhet från växtriket. En underbart krämig, djupt återfuktande 24-timmarscrème som har utvecklats specifikt för normal till torr hud med sav från växtriket som kapslar in fukten. Fukten tränger ned på djupet, genom överhudens alla lager – även de mest uttorkade. Resultatet är en fylligare, väl återfuktad hud som strålar av skönhet.

Krämen innehåller sav från lönn samt ekologisk blå agave sirap och mer än 90% av ingredienserna har naturligt ursprung. Krämens förpackning är gjord av återvunnet glas och ytterförpackningen av kartong kommer från hållbart förvaltade skogar. Produkten är dessutom fri från färgämnen, mineralolja och parabener.

Edet Ultra Soft har en perfekt balans av styrka och mjukhet, som skämmer bort även den mest känsliga hud. Ett mjukt men starkt 3 lags toalettpapper som skämmer bort din hud. Med Edet Ultra Soft behöver du inte kompromissa mjukhet med tillförlitlighet. Dermatologiskt testad, perfekt även för den mest känsliga hud. Tillverkad av återvunnet papper och märkt med Svanen.

Jag tycker att mjuka papper ofta går sönder lättare, så det ska bli spännande att testa detta papper!

RFSU Easy Shavin´ är en mjukgörande rakgel med glideffekt. Easy Shavin’ är genomskinlig och löddrar inte – för att du ska se var du rakar dig. Den gör det lättare för rakbladet att glida över huden utan att skada den vilket gör din rakning behagligare på hela kroppen. Passar bäst i dusch och med rakhyvel.

RFSU Nice n’ cool motverkar röda prickar och ger återfuktande svalka efter rakning. Den är särskilt anpassad för intimrakning, med milda ingredienser för känslig hud men samtidigt med rätt effekt men fungerar bra på hela kroppen.

Friggs riskakor Linfrö & Rosmarin och Hampafrö & Svartpeppar. Friggs klassiska riskakor kommer nu i helt ny tappning; tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. Friggs Riskakor med superfrö är extra tunna, smakrika och innehåller endast naturliga ingredienser. Innehåller 90% fullkornsmajs men även råris, vilket gör riskakorna extra fiberrika. Riskakorna är också nyckelhålsmärkta. Linfrö används traditionellt för sina positiva effekter för magen och sitt innehåll av nyttiga näringsämnen, framför allt omättade fetter men också kostfibrer, protein och mineraler. Hampafrö är egentligen en frukt som innehåller ett frö. Mathampa är en god källa till 18 olika aminosyror, inklusive alla essentiella, och är följaktligen en bra vegansk proteinkälla. Hampafröet innehåller också hög halt av fleromättade fettsyror.

Dreamworks Animation’s topphemliga fen-tastiska Pingvinerna från Madagaskar! De är söta, de är goa och de är tillbaka! Skaparna till Madagaskar visar i denna galna film att fåglar kan vara de perfekta spionerna. Ett team av superspioner slår sig samman med Nordanvinden för att rädda världen. Ett hysteriskt roligt globetrotter-äventyr som hela familjen kommer älska! Release 27 april.

Denna film ser hela familjen fram emot att titta på, men det får bli efter att vi flyttat då vi nyligen sålde PS4an.

Stort tack för att jag återigen fått möjlighet att testa nya härliga produkter!

En reaktion på ”LOPPIblogbag Vårpepp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.