LOPPIblogbag Skönhet & Hälsa

LOPPIblogbag Skönhet & Hälsa landade hemma hos mig häromdagen!

IMG_1168

 

Ett spännande innehåll även denna gång – alltid kul att få testa nya produkter!

Höjdpunkten i denna blogbag är solklart Friggs naturliga ekologiska miniriskakor. Så galet goda! De små riskakorna är förpackade i påse, vilket för det smidigt och smulfritt att stoppa ned i träningsväskan eller i barnens matsäck till skolutflykten. Miniriskakorna är gjorda på råris och majs och är därmed naturligt glutenfria samt har en hög halt av fullkorn. Mina befinner sig i skrivbordshurtsen på jobbet och det finns stor risk att de snart är helt slut!

Friggs senaste nyhet TE+ Solljus är speciellt framtagen för att bidra med ett tillskott av vitamin D. Solljus är ett grönt rooibos te med friskare smak än vanlig röd rooibos. Alla rooibos-teer är koffeinfria. Teet kan hjälpa kroppen att fylla på med solens vitamin året om. Med en kopp Friggs Te+ Sollljus tillgodoses en fjärdedel av det dagliga rekommenderade intaget av vitamin D, enligt de Nordiska näringsrekommendationerna (NNR). Toppen att inget socker är tillsatt – men än bättre hade det varit om det var ekologiskt.

Pierre Robert skickade med en rabattkupong som gjorde att man kunde beställa Invisible Hipster – en trosa som är utvecklas med en speciell non-slip funktion som gör att trosan håller sig på plats – utan att ge synliga troskanter. Jag valde dock att lägga lite pengar emellan och istället beställa ett linne i 85% merinoull och 15% silke. Jag har blivit så himla förtjust i plagg i ull och behövde dessutom nya linnen så detta var perfekt!

RFSU Active Balance är en dubbelverkande vaginaltablett som tillför probiotiska lactobaciller – ”snälla” bakterier som finns naturligt i underlivets ekosystem och hjälper till att förebygga infektioner. Kan tas i såväl behandlande som förebyggande syfte. Kan användas även under graviditet.

Bio-Oil är en specifik hudvårdsprodukt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar, ojämn hudton, åldrande och uttorkad hud mindre framträdande. Den är en succé i världen och nr 1 inom ärr och bristningar i 18 länder.

Yves Rocher Bonheur Eau. En fräsch doft utgår från den exklusiva Rosa centifolia från Grasse som med sina delikata, skira nyanser balanseras av äppleextraktets läckra syrlighet.

Yves Rocher Elixir Volume Mascara. Nu kan du få oemotståndlig volym och intensiv näring i en och samma mascara, tack vare peptider från hibiskus som stärker och reparerar fransarna. Den krämiga formulan ger rejäl fyllighet utan att tynga ner, och ett resultat som håller hela dagen. Borsten är utrustad med dubbla fibrer för en perfekt applicering, de mjuka fibrerna ger volym utan klibb, medan de fastare fibrerna ger definition och längd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.