Loppi Blogbag – Sommar

Häromdagen kom Loppi Blogbag Sommar – lika roligt som alltid att hämta ut paket på posten *ler* 

Barnens favorit i denna omgången av Loppi Blogbag är utan tvekan Walking with dinosaurs på DVD från Fox Paramount Pictures. Dinosaurier får åter liv och får se hur det var när dinosaurier regerade på jorden för 65 miljoner år sedan. Barnen ville se filmen direkt och tillsammans med maken satt de sedan klistrade framför TV:n vilket ledde till att de inte kom i säng förrän halv tio,. Tur att de var lediga igår *ler*  Denna film kommer vi definitivt titta på fler gånger! 

Något jag blev glad över var träningsstrumpor från Ullmax. Otroligt sköna med god passform! Materialet bambu tar inte åt sig doft och transporterar bort fukt. Tunn frottéförstärkning i sulan. Bambu är dessutom naturligt antibakteriellt, låter huden andas och det känns behagligt svalt när det är varmt – perfekt för ett par träningsstrumpor!

Vattenflaskan i plast från Ullmax är i bra storlek men då vi endast använder flaskor i rostfritt stål kommer flaskan att ges bort till bättre behövande.

Brun- utan-sol mousse för kroppen från Apoliva. Ska gradvis bygga upp en gyllene och naturlig solbrun färg.  150 ml och parfymerad, vilket jag tycker är synd då parfymdoften kan avskräcka många intressenter.

Shower Gel från Neutral får ett stort plus då produkter från Neutral är fria från parabener, färgämnen, parfym och andra onödiga tillsatsämnen. Ordet ”onödiga” är såklart subjektivt men innehållsförteckningen på denna duschtvål är relativt kort (9 ingredienser). Svanenmärkt och godkänd av Astma och Allergiförbundet. Luktar neutralt, lagom tjock konsistens och jag känner mig ren efter att ha använt produkten.
LSHP Mealbar från NaturdietLSHP står för Low Sugar High Protein.  Det betyder att de innehåller mer protein men mindre socker och därmed även lägre halt av kolhydrater än våra andra produkter. Den är berikad med 1/5 av dagsbehovet av vitaminer och mineraler. 1 gram socker per bar och 14 gram protein per bar. Mycket protein med andra ord, men personligen är jag besviken över färgämnet karminsyra i innehållsförteckningen (E120, framställs av extrakt från torkade honor av kochenillsköldlusen).

Den senaste innovationen från växtriket i läppstiftet Sheer Botanical Lipstick från Yves Rocher. Ett läppstift i 12 nyanser som för första gången innehåller ingrediensen körsbärsolja. Körsbärsoljan är rik på Omega 6 och 9 som ger näring och ett naturligt skydd. 

Vitamingodis – Naturligt gott från Yves Rocher är vitaminladdade godisbitar där smakerna kommer till 100% från naturens läckraste frukter och bär. Samtliga vitamingodis är utan gelatin, konserveringsmedel och färgämnen. Själv är jag rent ut sagt värdelös på att ta tabletter/kosttillskott men eftersom jag är en riktig gottegris så garanterar jag att jag utan problem skulle få i mig dessa vitamingodisar. Det svåra blir istället att inte ta fler än det rekommenderade maximala antalet på 4 per dag,.

X-travital Kvinna med en kombination av triggarört – en ört som främjar kvinnlig lust, soja, linfrö, kalcium och vitamin D för kvinnans lust och välbefinnande. X-travital kvinnas sammansättning av ingredienser har visat sig ge goda egenskaper hos kvinnor i övergångsåldern, en period där många kvinnor kan uppleva minskad lust och välbefinnande.

Ingefära mot åksjuka från Acrilex ska hjälpa mot åksjuka utan att ge dåsighet. Ska vara bra att ha med för att slippa illamående under resan. Har som tur är inte problem med åksjuka men en sak jag reagerade på är den rekommenderade dosen. Rekommenderad dos: 5 tabletter 30 minuter innan resa,  fyll på efter några timmar om du ska åka länge. Max 20 tabletter per dag. Förpackningen innehåller 25 tabletter och skulle 20 tabletter behövas per dag man reser så hoppas jag för plånbokens skull att man inte reser så ofta. 

Tack Loppi – alltid kul att få testa nya produkter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.