Loppi Blogbag Nystart

Fick igår hem loppi blogbag nystart – årets första upplaga, med innehåll för en bra nystart.

IMG_1004

Blutsaft är ett vegetabiliskt järntillskott som innehåller en speciell typ av järn (järnglukonat) som kroppen lätt kan tillgodogöra sig. Blutsaft är även rik på B-vitaminer och fri från konserveringsmedel – toppen anser jag! Som många av oss känner till är det lätt att slarva med sömn, mat och vardagsträning och Blutsaft är då ett enkelt sätt att bättra på järnintaget och få lite mer energi. 

Ekomüsli från Apotea är baserad på ekologiskt odlade ursprungsgrödor såsom dinkel, emmer, råg och nakenkorn. Ursprungsgrödorna innehåller högre halter av protein och högre halt av näringsämnen än konventionella grödor. Allt odlas i Sörmland och flingorna framställs genom kallvalsning på Warbro kvarn. Mums!

KidsZoo välsmakande multivitamin är ett tillskott för perioder då kosten inte riktigt fungerar. En nalle om dagen ska ge barnen en bra dos av de vanligaste vitaminerna. Innehåller bara naturliga färger och aromer, inga konstgjorda sötningsmedel – vilket är bra, men de innehåller gelatin vilket gör att de faller bort helt för oss. Dessutom äter mina barn så bra och varierat (lite för mycket spenat ibland för dottern *ler*) så jag är inte orolig för att de inte får i sig alla vitaminer som behövs.

Castus fruktstänger är fulla av naturlig energi och passar perfekt som en del av mellanmålet. Produkten är utan tillsatt socker, rik på fibrer och utan konserveringsmedel eller färgämnen. Dottern min tycker att de är på tok för söta så de får snällt följa med mig till jobbet, där de får agera mellanmål. 

Friggs hälsote Blåbär & Açaí är ett rooiboste som härligt bärig. Rooiboste är naturligt fritt från koffein och passar därför bra att dricka på kvällen. Superfrukter har blivit alltmer efterfrågade för att uppnå god hälsa.

Från Friggs fanns även riskakor i helt ny tappning; tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. Innehåller endast naturliga ingredienser och en av de mest populära smakerna är Chiafrö och Havssalt.

Friggs Sockerbalans är ett nytt vitaminbrus som ger en väl sammansatt blandning av vitaminer och mineraler. Detta är för den som vill minska sötsuget och de innehåller krom som bidrar till att upprätthålla en normal blodsockernivå samt vitamin C som bidrar till en normal energiomsättning. En exotisk smak av ananas och papaya.

Tack Loppi för möjligheten att testa dessa produkter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.