Loppi blogbag Minicare

Aco Nordic har utvecklat Minicare, som är en ny hudvårdsserie som är särskilt utvecklad för barn med torr och känslig hud samt Minicare Baby vilket är extra milda produkter för bebisens ömtåliga hud.

Jag har fått möjligheten att testa dessa produkter och för ett par dagar sedan landade Loppi Blogbag Minicare hemma hos mig. I paketet fanns följande nyheter:

IMG_1058

Minicare kräm – en extra fet kräm (60% fett) som går snabbt in i huden. Utvecklad för att minimera obehag, irritation och sveda. Fri från färgämnen och parfym. 

Minicare Baby Zink Cream – unik kombination av zinkoxid, glycerol och panthenol som vårdar och återfuktar huden. Skyddar ömtålig hud. Vattenavvisande. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.

Minicare Washlotion – extra mild kroppsrengöring som kan användas både med och utan vatten. Fri från konserveringsmedel, färgämnen och parfym.

Minicare Baby Mousse – extra mild rengöringsmousse för både hud och hår. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.

Minicare Baby Oil – en olja som mjukgör, återfuktar och skyddar huden. Kan användas i badvattnet eller direkt på huden. Passar även bra till att rengöra huden eller vid babymassage. Fri från konserveringsmedel, färgämnen parfym och mineralolja.

Trots att produkterna inte är ekologiska så är jag riktigt glad över att företag uppmärksammat att små barns hud mår bäst av produkter fria från parfym och färgämnen. De produkter som dessutom är fria från konserveringsmedel uppskattar jag än mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.