loppi blogbag JUL

Idag hittade loppi blogbag jul äntligen hem till oss – efter att ha varit på lite villovägar. 
I paketet denna gång fanns en hel del:
* Krav- och Fairtrade märkt kaffe från INDISKA. Kaffet är producerat med hänsyn och respekt till natur, klimat, djur och natur. Smaken Christmas vad med i blogbagen men det finns även choklad, hasselnöt och kardemumma. Nu dricker jag själv inte kaffe men detta kaffe kan jag med glädje bjuda alla kaffesugna gäster på =)

* Strumpor från INDISKA i underbara färger med vackert mönster.

* Ljusslinga från INDISKA. Batteridriven ljusslinga som nu lyser upp Tindras balkong lite extra.

* Palmolive Mediterrarnean Moments duschcreme med extrakt av arganolja och mandelextrakt. Den exklusiva Arganoljan kommer från Marocco och framställs från nötterna på arganträden. Oljan är känd som ”mirakel-oljan” med ett mycket högt innehåll av E-vitamin och andra antioxidanter. Mandelextraktet ger en feminin och härlig doft. Hmm, min första tanke var att det är lite tråkigt att utmärka en duschcreme för att bara vara för kvinnor. Det finns garanterat män som tycker att den luktar gott men efter att ha läst om att den ger en feminin doft så skrämmer man nog bort en potentiell målgrupp.

Palmolive  Magic Softness Tangerine, lite mage i vardagen kan både barn och vuxna må bra av, och det är precis vad Magis Softness skumtvål erbjuder. Med ett härligt skum direkt från pumpen trollas bakterier och smuts bort och händerna känns rena, fräscha och behagligt mjuka. Dålig konstruktion av korken vilket gör att den läcker så fort man lutar flaskan åt sidan och innehållet kommer upp i korken. Bortsett från det tycker jag att det är tråkigt att både duschcremen och skumtvålen innehåller Sodium Laureth Sulfate (SLES är förkortningen och är lik SLS vilket jag skrev om här). Detta ämne gör att tvålen löddrar och det är en syntetisk ingrediens som kemiskt rengör och tar bort det naturliga fettet. Detta ämne ger upphov till dem skumrika och löddrande upplevelsen. 

* Ajax Kitchen & Grease med helt ny Ultra-fettborttagande formula, förbättrad effektivitet  och mer aktiva ingredienser. Tuff mot ingrott fett, smuts och matrester, som köksfläkt och grillgaller. Osynlig skyddshinna som gör nästa städning lättare. Skonsam mot alla ytor och med behaglig citrondoft. På Svanens hemsida står det att Ajax Kitchen & Grease är svanenmärkt men jag hittar tyvärr ingen symbol på förpackningen,..

Tack loppi för att ha fått möjlighet att testa lite nya produkter!

2 reaktioner på ”loppi blogbag JUL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.