Loppi Blogbag Höststart

 Igår anlände LOPPI Blogbag hem till mig!

IMG_0053

Innehåll:
Det animerade äventyret RIO 2 ville barnen se direkt igår eftermiddag. Ett djungelparty det svänger om! De färgglada karaktärerna från första filmen är tillbaka, och de har med sig en hel flock nya bekantskaper i detta högtflygande äventyr för hela familjen. Barnen satt som förtrollade framför TV:n.

Fiskpinnar från Findus. MCS –märkt! Deras målsättning är att med miljömärkning och certifiering bidra till sundare hav genom att erkänna och belöna hållbara fångstmetoder, påverka de val människor gör när de köper fisk och skaldjur samt att tillsammans med våra partnerorganisationer förvandla fisk- och skaldjursmarknaden till en hållbar marknad. Toppen!

Paneng Red Curry Spice Mix Kryddmix från Santa Maria – en klassisk thailändsk kycklingrätt med smak av röd curry, chili och kaffirblad.Tillsätt endast kokosmjölk och kycklingfilé. Tyvärr innehåller kryddmixen fisksåspulver och arom av kyckling och kött – så den kommer att ges bort.

Organic Coconut Milk – ekologisk kokosmjölk från Santa Maria. Kokosmjölk är gjord av pressat kokosfruktkött. Används med fördel i asiatiska grytor och soppor. Jag har otroligt många recept med kokosmjölk men har faktiskt aldrig någonsin köpt kokosmjölk så jag planerar att testa en del recept med kokosmjölk i. Ekologisk dessutom – toppen!

Sköljmedel från Softlan – en nyhet!

LOPPIpåse i tyg med fin illustration av Kitty Jutbring.Påsen kostar 100 kr och för varje sål dpåse går 50kr oavkortat till Childhood – toppen eller hur?! Påsen är tillverkat av återvunnet material. Lägg den i bilen eller packa ner den i väskan och köp aldrig en engångskasse mer! Köp här: loppi.se/childhood

Andra numret av LOPPImagasin. Tips inför förskolestart, tips för gott mellanmål och tips för att förvandra en trist klädkamnmare till ett lekfullt barnrum. Dessutom fullt med rabattkuponger!

Tack LOPPI – alltid kul att få testa nya produkter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.