Loppi Blogbag

Jag hade ju turen att även denna gång bli utvald att få loppi blogbag hemskickad =)

Denna gång innehöll paketet följande;

•   Croodarna på DVDHäng med på förhistoriens första, största och roligaste äventyr där Croodarna, världens första familj, ger sig ut på sitt livs resa när de tvingas lämna grottan som tidigare skyddat dem från alla faror. Barnen blev otroligt glada över denna film. Sonen satt som klistrad framför TV:n när han tittade på den igår – och jag kan lova att den lille killen annars har rätt mycket spring i benen och har svårt för att sitta still en längre stund! Maken satt som klistrad han med *ler*
•   Barnängen Sensitive Deo 50 ml. En effektiv, snabbtorkande och alkoholfri antiperspirant som ger deoskydd i 48h. Milt vårdande och passar dig med extra känslig hud. Deon är alkoholfri – vilket jag tycker är toppen! Skulle dock önskat att den även var aluminiumfri, då detta går rakt ut i blodet via lymfkörtlarna. Men att den är alkoholfri är ett bra steg på vägen, och tyvärr är det ju som så att en del deodoranter som är aluminiumfria istället inte är så milda för de med känslig hud, då det har tillsatts konserveringsmedel som personer med känslig hud reagerar på – så det blir ändå tummen upp för denna deodorant, passar för personer med extra känslig hud och irriterar inte alls.  
•   Santa Marias nya kryddblandning Coriander & ChiliKryddblandningen som kommer i en snygg och funktionell kvarn, ger en härligt frisk och aromatisk smak av bland annat chili, lime, korianderblad, citrongräs och vitlök. Kryddan ger en asiatisk touch till din mat och passar utmärkt till kyckling, fisk, skaldjur, nudlar och sallader. Väldigt fräscht att kryddan inte är helt pulveriserad och ett stort plus till det stora antalet äkta varor!
•   Reztartett näringsrikt mellanmål med lågt GI. Ett enkelt och gott sätt att fylla på med näringsrik och långvarig energi. Produkterna är ett resultat av 10 års svensk forskning och de innehåller inget tillsatt socker. Toppen att baren endast är baserad på naturliga ingredienser. Hanteringen är dessutom helt mekanisk, utan syntetiska processer och tillverkad i Sverige. Ett näringsrikt och mättande; perfekt som mellanmål, på bussen på väg hem, innan/efter träning eller närhelst man känner sig sugen.
•   SweetDrops Stevia med chokladsmak från SweetLeaf. SweetDrops är flytande stevia smaksatt med naturlig arom eller neutral. Prova att smaksätta yoghurten med bärsmaken, läsken med citron och glassen med choklad, eller hitta på din egen kombination. Wow, jag är positivt överraskad! Ekologiskt steviaextrakt framställt utan kemikalier till smaksatta steviadroppar och en innehållsförteckning som följer; Renat vatten, ekologiskt steviaextrakt (95% glykosider varav min. 75% steviosider och Reb. A), naturliga aromer. De naturliga smakerna pressas och destilleras ur frukt, bär eller växter och aromen fångas i vatten för att sedan kunna tillsättas steviadropparna. Många tummar upp för denna produkt!

Tusen tack för att vi fick möjlighet att testa dessa produkter!

En reaktion på ”Loppi Blogbag

  1. Kul att läsa din recension. Har inte hunnit testa allt än men ääälskade Croodarna fast den kanske är mer riktad till barn så skrattade jag högt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.