loppi blogbag

Vi blev lyckligt utvalda att testa ytterligare en Loppi Blogbag;
* Folksams praktiska barnkit är perfekt att med i väskan, oavsett om man har barn eller inte! Då har man plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel och torkservetter (samt solskyddskräm) samlade vilket är toppen att ha om man ramlar och får ett skrapsår, får skoskav eller skadar sig på annat sätt. 


* Pixibok från Bonnier Carlsen i miniformat. Barnen ville direkt att jag skulle läsa ”Bobby Blåljus”, en bok för barn mellan 3-6 år, och tyckte mycket om den. Formatet på boken är perfekt att ha med, både när man vill att barnen ska underhålla sig själva och när man vill ha möjlighet att läsa en kort saga när man är bortrest. 


* Lego DUPLO Zoovänner 10501 uppskattades mycket av både son och dotter. Duplo har barnen en del av men de har inte haft några figurer alls, utan bara byggklossar. Lillkillen tyckte det var väldigt roligt att bygga en damm, öar och hus och sedan placerade han isbjörnen och pingvinen på sitt konstverk =) Rekommenderad ålder från 1,5år men även dottern som är 4 uppskattar Lego Duplo.

* KidsZoo från Acrilex är en serie med itaminer, mineraler och fiskolja från barn från ett år. KidsZoo innehåller naturliga smaker och färger, inga konstgjorda sötningsmedel – vilket är bra, men ett stort minus från min sida är att de innehåller gelatin (vilket härstammar från animaliska produkter från djur typiskt ben och hud som vid veterinärkontroll godkänts som människoföda).

* Coops ekologiska majssnacks av majs och solrosolja. Detta är bägge barnens favorit! De kan äta hur många majssnacks som helst, de älskar dem! Och jag älskar att de är ekologiska =) Perfekta på utflykten, i bilen, i vagnen och hemma i soffan.

* Coops ekologiska fruktdryck utan tillsatt socker, enbart naturligt förekommande sockerarter. Finns i smaken äpple och päron. Denna tyckte sonen mycket om! Jag uppskattar att den är ekologisk, men även att den är utan tillsatt socker. Denna kommer definitivt att köpas igen; perfekt till utflykten och när man vill lyxa till det lite hemma.

* Coopekologiska klämmis som kan ätas såväl med sked som direkt ur förpackningen tack vare den fiffiga pipen. Om inte allt äts upp direkt kan man enkelt försluta förpackningen igen. Korken är barnsäker – vilket är toppen när man har barn som gärna vill öppna korken och pressa ut allt på bordet *ler* Finns i smakerna; päron, kiwi och banan, – päron, banan och jordgubb, – äpple, banan och mango. Toppen som mellanmål, och i vårt fall, perfekt till sjuk son som inte velat tugga något alls på en vecka. 

Uppskattar väldigt mycket att Coop satsar en hel del på deras ekologiska Änglamark sortiment. De senaste månaderna har dykt upp fler och fler produkter på hyllorna som är från Änglamark och då vi är något av en ”ekofamilj” så uppskattar vi de ekologiska alternativen =)

Stort tack till Loppi för att vi fått möjlighet att testa dessa produkter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.