LL

LL = Larsens Lördag.
Lördag = ledighet! 
Skönt med sovmorgon till 07. 
I förmiddags var jag produktiv; 
Hämtade ett par kartonger i förrådet och packade två kartonger fulla med sommarklänningar, shorts och sommarkavajer. Känns inte riktigt som att det kommer att komma till användning innan vi flyttar och så är det skönt att packa lite i taget, även om det är två månader kvar tills vi flyttar. 
Åkte hemifrån vid 10. Hämtade upp mor och syster som också skulle till stan. Gick ner till skomakaren, frågade efter en hälkil på 10mm som inte är av kork då kork är fullkomligt värdelöst och blir platt efter ett par gångers användning. Han hade en i skinn och någon form av latex. Jag blev väldigt glad över att det gick att ha det inlägget både i gummistövlarna och stöveln från Gabor, vilket betydde att det bara kostade mig 100kr att fixa bägge paren stövlar (rätt många hundra mindre än jag brukar betala…). De röda skorna visste jag redan innan att det inte skulle gå att ha ett inlägg i, och han ville inte höja upp klacken utan slipade istället ner den andra. Billigt och bra =)
Han fixade de röda skorna under tiden jag väntade och när jag var klar hos skomakaren åkte jag över till Backaplan, SIBA för att hämta ut PS3:an som varit inne på reparation. Barnens PINO-dvd hade PS3:an slukat och det var bland annat därför den lämnades in. Den blev utbytt och när vi packade upp den nya idag så låg det inte mindre än TRE skivor i kartongen… Hmm, hade mina barn stoppat in tre skivor alltså?! Tja, vad ska man säga, de är helt enkelt otroligt väluppfostrade och skulle aldrig få för sig att göra något de inte får *ler*. 
Storhandlade på Coop och åkte sedan för att hämta paket: 4 stycken handdukar i en blå härlig färg från Eva Solo. 
Underbart väder och när jag kommit hem så gick jag och barnen ut. Jag satt på uteplatsen, solade mig och smörjde in skor, väskor och almanackor med läderfett medan barnen lekte på lekplatsen. 
Tristan har blivit förkyld. Snorig, rosslig, snabbandad och jag hoppas bara att det hjälper med de mediciner vi har hemma. Men han känns stabil och mycket starkare nu så jag tror han klarar den här förkylningen utan större svårigheter. 
En stark liten kille =)
Önskar er alla en trevlig helg!

3 reaktioner på ”LL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.