Lite info gällande Vårmammornas Danmarksresa!

Senast 07:15 ses vi uppe i vänthallen – mitt emot kundtjänst (biljettköp)!

08:00 avgår båten och jag har bokat bord åt oss i restaurang Food City. De har frukostbuffé för den hungrige (105 kr), och den som bara är sugen på en kopp kaffe får givetvis köpa det.

Under frukosttimmen/timmarna kommer vi bland annat ägna oss åt att lära känna varandra. Jag kommer att presentera sponsorerna av goodiebagen och den kommer även då att delas ut (så jag slipper frakta runt 15 stycken goodiebags hela dagen *ler*). Lite tävlingar kommer även att hållas.

Eftersom vi är såpass många känns som en bra idé att behålla bordet i restaurangen under ditresan, vi kommer ha mycket svårt att hitta sittplatser för oss alla 15 någon annan stans på båten. Jag kan i dagsläget uppskatta att frukosten, utdelning av goodiebags och tävlingar kommer att ta cirka 2 timmar, så tiden mellan 10 och 11 får ni spendera fritt; i shopen, framför spelautomaterna eller vart ni helst önskar.

Båten anländer till Fredrikshavn 11:15. Jag önskar därför att alla träffas vid utgången (där det finns plats) vid 11:10 så att vi i samlad trupp kan gå i land.

Om vädret tillåter tycker jag att en promenad till stranden och en fika där är en bra idé (egen fika medtages!). Den som har andra förslag får gärna framföra dem!
Vi kan även strosa omkring på gågatan i fredrikshavn, men då passar det nog bäst om vi splittar upp oss eftersom 15 mammor med barnvagnar inte kommer in i en affär samtidigt *ler*

14:30 avgår båten från Fredrikshavn och senaste incheckningstid är 14:00. Själv tycker jag det skulle vara passande att avnjuta en middag på hemresan, vad anser ni? Hemresan är lite friare och jag har inget schemalagt ännu, så de som inte vill äta middag behöver absolut inte känna något tvång. Vi är åter i Göteborg 17:55, och jag skulle önska att vi samlas vid utgången 17:45 så att vi kan avrunda dagen och säga hejdå!

4 reaktioner på ”Lite info gällande Vårmammornas Danmarksresa!

  1. det låter jättemysigt med promenad till stranden och att ta det lugnt där med fika och umgås! Tror det blir mycket mysigare än att trängas på stan med 15 bebisar i barnvagn haha! /Maria 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.