Liseberg idag igen

När jag vaknade imorse och hörde regnet utanför blev jag inte alls sugen på att åka till Liseberg idag igen. Men vi åkte iväg och det ångrar jag inte nu! Lite folk = lite köer och på bara en timme fick Tindra åkt lika många attraktioner som på fyra timmar igår. 
Det började regna vid två tillfällen och det var lite mindre roligt, men hade jag haft regnjacka, regnbyxor och stövlar (som dottern min) så hade det inte gjort något. Paraplyet fick duga och vi blev ändå inte alltför blöta. 

Tindra har verkligen förändrats! För bara en månad sedan grät hon när hon åkte sagoslottet och förra året även när hon åkte farfars bilar. Men igår gick det jättebra och idag åkte hon en hel del attraktioner helt själv – och hon tyckte att det var roligt =)
Nästa år kommer Tristan att kunna åka mer och Tindra kommer med största sannolikhet vara över 110cm då vilket gör att hon bland annat kan åka slänggungorna – något hon gärna ville både idag och igår. Det kommer ju dock dröja ett tag tills hon är över 140 cm… jösses vad arg hon var på mig för att hon inte fick åka Balder, Lisebergsbanan, Kanonen och AtmosFear. Det var bara fem minuters kö till AtmosFear idag och Emma ville ju såklart åka den. Jag fick hålla fast Tindra som var arg och ville följa med Emma och hon skrek en del på mig och tyckte jag var dum 😛
Helgerna framöver är fullbokade så det kommer nog inte bli någon mer tripp till Liseberg förrän vid jul då vi såklart vill gå dit igen. Men vi hade väldigt roligt idag och Tindra ser fram emot nästa besök på Liseberg =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.