Linas Matkasse

Jag hade turen att bli utvald av Buzzador och få genomföra en kampanj för Linas Matkasse! Jag som aldrig provat en matkasse tidigare – men många gånger tänkt på det tyckte det var lite extra spännande.

Den Vegetariska kassen, Linas Fruktkasse och Linas Energimix levererades hem till oss igår kväll:

IMG_0394

Linas Energimix innehöll både ekologiska russin och ekologiska müslibars, samt två sorters nötmixar. De små russinförpackningarna är toppen att ha med när man är ute och våra var nästan slut så det var toppen att få fler sådana!

LINAS

Fruktkassen innehöll en hel del frukt, både ”vanlig” frukt och mer exotisk frukt, såsom granatäpplen och passionsfrukt. Bananerna var ekologiska –  en av de fem viktigaste varorna att byta till eko!

Igår gjorde jag en av maträtterna i middagskassen: citronrostad brysselkål med timjansås och schnitzel. Det var klassat som B – medel och tog lite tid att göra men var egentligen inte svårt på något sätt – men jösses, det smakade himmelskt gott! Den citronrostade brysselkålen och timjansåsen,.. mmmm,.. jag vill bara ha mer och mer och mer!

IMG_0397

Sammanfattningsvis kan jag säga att det är otroligt smidigt att få en både frukt och middagskasse på detta sätt – för att slippa behöva spendera värdefull tid i affären. Och dessutom slipper man fundera på vad man ska äta – det har någon annan funderat ut åt en.

Basvaror som förutsätts att man har hemma är verkligen basvaror såsom mjölk, olivolja, salt, smör, svartpeppar, vetemjöl, salt etc.
 
Det enda jag skulle önska är att det fanns mer ekologiskt innehåll i kassarna. Bananerna var som sagt ekologiska, russinen och müslibarerna likaså. Det var även ekologisk potatis och de färska kryddorna var också ekologiska. Med andra ord var en hel del ekologiskt =)
Men jag skulle önska att en ännu högre andel av innehållet var ekologiskt – det skulle göra detta till en perfekt matkasse för oss!

3 reaktioner på ”Linas Matkasse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.