Lättnad!

Vilken lättnad! Det är klart!
Jag skickade precis in den sista uppgiften, en bokrecension av boken ”Abschied von Sidonie” – en mycket gripande historia.
Med detta gjort så är jag nu klar, inga mer uppgifter att skicka in, inget mer prov, ingen mer chat. Kursutvärderingarna är ifyllda de med.
Jag är sjukt nöjd med min recension och förutsätter att jag inte kommer att behöva komplettera något gällande den inlämningen!
Åhhh, det känns som att jag är flera kilo lättare, så underbart!
Jag skrev ju för ett tag sedan att jag pratat med lärarna om att bara köra två kurser, alltså 50% istället, och ta de andra två till hösten. Men dagen efter tänkte jag igenom allt både en och två gånger till och kom fram till att jag verkligen inte ville behöva fortsätta till hösten. Jag ville bli klar i juni och kunna släppa det sedan. Därför mailade jag lärarna igen, meddelade att jag kör på helfart så länge jag orkar. Och jag orkade!
Kan dock inte säga att jag rekommenderar någon att jobba 100%, plugga 100% och driva eget företag utöver det. Men jag känner mig stark som lyckats och kommer garanterat att sova otroligt gott inatt =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.