Lås, flaskhållare & väskor

Jag var inte så intresserad av att köpa till pakethållare till cykeln men ville ändå ha möjlighet att få plats med väskor då axlarna och nacken inte klarar av att ha en ryggsäck på ryggen när jag är ute och cyklar. 

När vi cyklar med barnen blir det ofta lite längre turer där vi vill ha möjlighet att ha med fika, lunch eller exempelvis badkläder och när jag cyklar själv vill jag ändå alltid ha med mobil, plånbok och nycklar så någon form av väska behövdes oavsett. 

Jag hade ett cykellås sedan tidigare men fick det inte att sitta perfekt på cykeln då jag oavsett hur jag satte det tog i den med benen när jag trampade. Så jag köpte ett nytt lås som tar lite plats men går att veckla ut när man ska låsa fast cykeln, Abus Bordo X-PLUS 6500.

Köpte även en flaskhållare och så en del olika väskor till både min och makens cyklar. Det blev varsin ramväska för just mobil/plånbok/nycklar och varsin sadelstoplsväska. Sadelstolpsväskan rymmer 11,6 liter så det kändes som ett otroligt bra köp just för att lätt kunna ta med fika eller lunch. 

Och så blev det även en styrstångsväska till mig. Den går lätt att ta av från fästet och man kan enkelt sätta dit en axelrem så det är smart om man ska ställa cykeln någon stans men vill bära med sig en del grejer in till affären eller liknande. 

IMG_2514

Har nu monterat alla väskor på min cykel och det blev himla bra. Fick redan i torsdags användning för dem då vi var ute och plockade bär samt i fredags på Vikingamarknaden då vi fyndade en del.

IMG_2559

En reaktion på ”Lås, flaskhållare & väskor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.