Lärt mig att uppskatta dåligt väder!

Idag har jag verkligen varit tacksam för att vädret varit dåligt!
När det är fint väder vill jag gärna ut och hitta på saker, men hade idag ingen lust att gå mer än på en promenad för att få Tristan att sova i förmiddags. Och tänk vad skönt det har varit att bara vara hemma HELA dagen! När hände det senast?
Jag var uppe och skrev på ex.arbetet till 02 inatt och när barnen vaknat imorse gick jag in och la mig i Tindras säng för att sova vidare. Detta hade ju inte ens gått om det inte varit en röd dag och Rickard varit ledig…

När jag gått upp vid 9 så blev det lite lek med barnen och en kort stund efter det gick jag ut en liten promenad med Tristan som somnade omedelbart somnade i vagnen. Vagnen fick stå på uteplatsen och han sov ett bra tag. Själv gick jag in på barnens rum, stängde dörren och ville redigera klart så jag kunde skicka in nästintill perfekta inledningskapitel, metodkapitel och teorikapitel =)
Det gick rätt så fort och sedan har dagen bara flutit på… Tindra har pärlat, målat med pastellfärger, med vattenfärger och med vanliga kritor. Tristan har lekt med lite allt möjligt och var väldigt nöjd över att få sitta på en vanlig stol vid köksbordet medan jag skrev lite på datorn:

Tindra har varit på busigt humör flertalet gånger idag och tyckte att det var väldigt roligt att sitta i städhinken… 

Nu sover bägge barnen, och givetvis maken också och jag njuter av att det är så lungt och tyst 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.