Larsens tisdag

Det blev ingen förskola idag. Vi brydde oss inte om det eftersom jag behövde åka iväg tidigt och inte ville behöva ha Tristan med mig och om Rickard skulle ta både Tindra och Tristan med sig när han skulle åka för att lämna Tindra på förskolan, så skulle vi behöva väcka bägge barnen en timme tidigare än de vanligtvis vaknar för att hinna göra iordning båda två. Och det kändes inte värt det 😛

Men Tindra fick gungat ändå! Rickard och barnen gick ut till en lekplats strax efter att jag åkt och var ute ända till lunchtid (som för övrigt blev en timme försenad för att de var ute och lekte så länge..).

Jag fick gjort en massa grejjer: 

* hämtat paket
*skickat paket med Schenker och postat brev
* hämtat medicin och dylikt på apotek
* gick till Bodyshop med min ögonfransböjare där en del gått sönder och fick reda på att många lämnat in dem och att de förändrat designen så att samma problem inte skulle uppstå igen – så jag fick en ny =)
* lämnat in ett par stövlar där en söm behövde lagas
* åkt till wieselgrensplatsens swedbank
* åkt till kungsportsavenyns swedbank

Sedan tog jag första bästa över till backaplan men såg att det var 14 minuter kvar till min buss skulle gå så jag tog en buss till brunnsbo och som tur var var det bara 5 minuter till den bussen skulle gå. 

När jag kom hem satt alla mina älsklingar i soffan och tittade på Bratz 😛
Rickard var för övrigt helt fast i filmen och gick inte att få kontakt med… 
Efter ett tag var det dags för middag:
Tindra måste vara inne i någon växtfas för hon äter som en galning. Hon blir aldrig mätt verkar det som och äter konstant hela dagarna känns det som… Åt ett ägg, ett glas med yoghurt och en macka till frukost. Till lunch åt hon lika mycket som Rickard, och mellan lunch och middag tryckte hon i sig en apelsin, två kiwi, ett äpple och två mackor. Till middag åt hon en normalstor portion med pommes frites och fyra fiskpinnar till. Jag matade Tristan medan hon och Rickard åt, men när jag sedan skulle äta ville hon ha mer mat och åt cirka en halv deciliter med bönor, fyra smörgåsrån med smör och lite av min mat. Sedan sa hon nog inget om mat förrän 1,5 timmar senare då hon åt 2glas med yoghurt och en macka. Helt otroligt att hon får i sig så mycket tycker jag!
Tristans ”nya grej” är att sitta som på bilden med armarna, och så vinkar han med högerhanden. Så sitter han alltid när han är glad numer 😛

Tindra ler som vanligt på detta vis:

Nu sover de gott sedan många timmar tillbaka och jag hoppas de sover bägge två hela natten =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.