Larsens söndag

Rickard åkte till jobbet som vanligt i morse. Jag och barnen åkte samtidigt som Rickard men gick av vid backaplan och gick in på Coop för att handla. 
När vi km hem igen var det dags för lunch, som av Tristan intogs med mycket god aptit! Har försökt i ett par dagar att få honom att bara sova en gång på dagen och idag lyckades det väldigt bra. Han sov i två timmar (!!) mellan halv tolv och halv två. Vaknade utvilad och somnade gott nu vid sju =)

Får se hur det går nu när veckan börjar igen och jag kommer åka för att lämna och hämta Tindra på förskolan (hans vanliga sovtider..). 

Efter att Tristan sovit gick vi ut för att leka. Givetvis började det regna när vi varit ute i fem minuter, men vi valde att inte bry oss om det. 

Tristan ville gärna utforska världen och ville inte stanna kvar på lekplatsen så länge, men vi fick lekt ett bra tag i alla fall =)
När vi kom in var jag helt galet trött, la mig på Tindras säng medan de lekte och misstänker att jag somnade, om än en kort stund, eftersom det kändes som att jag vaknade när Tristan och Tindra började hoppa på mig. Känns lite farligt att somna när barnen, eller i alla fall Tristan, är så små men den vilan/sömnen var definitvt välbehövlig.
Åt middag, Rickard kom hem från jobbet vid 17:30, det busades med barnen och sedan blev det snabbt dags för kvällsmat och läggdags. Jag låg kvar i sängen efter att vi busat och somnade medan Rickard borstade tänderna på barnen. Vaknade för en timme sedan och går nog och lägger mig om en stund igen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.