Larsens onsdag

Tindra var otröstlig även idag när jag lämnade henne på förskolan och det kändes såååå skönt att det var sista dagen idag och att hon nu ska vara ledig i flera veckor. Jag tror att det kommer att bli lättare till hösten när även Tristan ska börja där, för jag tror att hon blir väldigt ledsen över att jag tar med mig Tristan hem och att det blir som att jag lämnar bort henne för att ”bli av med henne”… 13 augusti börjar hon igen och 20 augusti ska Tristan skolas in. 
Tristan var väldigt trött och jag la honom ner i vagnen, trots att jag vill att han bara ska sova en gång per dag, men han somnade inte utan låg bara där och vilade en stund =)

Jag och Tristan åkte och handlade och promenerade sedan en bra bit på vägen hem, för att sedan ta bussen som kom bakom oss. Efter lunchen la jag honom i vagnen och han sov i en timme innan han började gny och röra sig. Jag tog då på mig skorna och gick ut med honom i vagnen på gården, hoppades att han skulle fortsätta sova en stund. Han somnade om bra och jag satte mig på en parkbänk. Han sov rätt länge så jag la mig på parkbänken och njöt av solen och värmen. Somnade på parkbänken… och vaknade när Tristan vaknade, vilket var en timme senare..

Åkte för att hämta Tindra på förskolan – stackarn hade minst 15 bett på baksidan av benen. Myggor sa förskolepersonalen att det fanns mycket i skogen, men hon sa även att de förra året haft sandloppor… Så jag ska inspektera hennes ben noga nu och hoppas att det bara var myggbett!

Väl hemma igen väntade min mor och syster, som skulle passa barnen en stund tills Rickard kom hem från jobbet, eftersom jag skulle iväg och klippa mig. Det första Tristan gjorde var att ramla när han skulle gå ner från uteplatsen och slog huvudet i stenplattorna… 
När jag var borta busade barnen och Rickard (som vanligt): 
När jag kom hem hade Michaela, Vilgot och pappa Christoffer kommit. Försökte ta ett foto när alla barnen lekte under bordet men Vilgot är framför Tindra och syns inte..
Nu sover äntligen barnen, och förmodligen maken med. Jag sitter och planerar vad som ska köpas och packas ner inför nästa veckas lilla semester =)

En reaktion på ”Larsens onsdag

  1. Åh vad härligt att somna på en parkbänk! Vad fin du blev i håret! Såg bilden på FB! Hoppas du får en mysig kväll! KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.