Larsens onsdag

Tog en promenad till Netto imorse – bland annat inköptes grape som kostade 3 st för 10kr. Coop tog 22,90 kr/kilo. En grape väger mellan 400-500 gram… Netto är överlägset billigast på en del varor!
Promenerade i rask takt hemåt. Gick bara in för att lämna av matvarorna och för att ta med mat och mellis till barnen och skyndade oss sedan ner till bussen. Under den 45 minuter långa bussfärden hann vi ge barnen lunch och Tristan somnade kort därefter. 
Skulle möta upp med Camilla i slottskogen och gick upp till barnens zoo i väntan på att de skulle komma. Tindra klappade getter och pussade både dem och prydnadsgrisen (de riktiga grisarna låg och solade sig inne på deras område så hon fick inte pussat de riktiga grisarna). 
Tristan vaknade precis när vi skulle gå därifrån men fick gått in till djuren en snabbis. Han vågade dock inte klappa geten. 
Vi mötte upp med Camilla, Henri & Kimi nere vid Björngårdsvillan, satte oss och fikade lite och gick sedan bort till Plikta där barnen fick leka. 
Skönt att vi var två föräldrar då Tindra och Tristan ville åt varsitt håll på lekplatsen!
På bussen, på väg hem, var vi alla helt slut! Tristan somnade i vagnen, Rickard satt och blundande och Tindra låg i mitt knä och vilade. Själv vågade jag inte blunda då jag var övertygad om att jag somnat då ^^
Väl hemma blev det en sen middag, sedan gick vi ut i förrådet och donade en massa där. En hel del som ska till tippen innan flytten! Medan Rickard la barnen ordnade jag i klädkammaren. Nu är mina klänningar hängda i färgordning och Rickards skjortor likaså och allt annat ligger prydligt ihopvikt. Varför ser det inte alltid ut på detta sätt i klädkammaren?!
Vad har ni hittat på idag?

En reaktion på ”Larsens onsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.