Larsens Jul

Hoppas att ni alla haft en riktigt mysig jul med god mat och trevlig sällskap. 

Vi firade jul med min mormor, min mamma och hennes man, min bror, min syster samt barnens kusin, Rickards syster och hennes sambo. 

Barnen fick två klappar var i julstrumporna i förhoppningen att de skulle underhålla sig hela dagen med klapparna, så att väntan tills gästerna kom inte skulle kännas så lång. Timmarna fram till strax efter tre var dock många och långa ansåg barnen, tvärtemot vad jag ansåg som stod i köket och lagade all julmat. All julmat kan ni läsa om och se bilder på i gårdagens inlägg – se här.

julafton

Efter all mat blev det klappöppning och sedan efterrätt. Trots att jag var slut när gästerna gått blev det en riktigt sen kväll då barnen inte ville sluta leka med sina julklappar. 

jul

Juldagen firades med barnens farmor och hennes sambo.Då blev det mer julmat och klappar. Jag är riktigt trött på julmat nu! 

Resten av juldagen ägnades åt att leka med och testa alla julklappar. Tindra fick testa sin nya cykel, en 24tums läcker cykel med 21 växlar från Scott. Hon blev riktigt nöjd med den, så det kändes bra. Sonen däremot blev mycket ledsen över att han inte fick leka med den radiostyrda bil han fick i julklapp. När vi i morse skulle sätta i det fulladdade batteriet i bilen upptäckte vi att det läckt massor av batterisyra, så det blir reklamation på den. Han har istället ägnat eftermiddagen och kvällen åt sin kulbana – helt klart den bästa julklappen!

Nu har vi inget planerat förrän tisdag – så härligt det ska bli att bara njuta hemma med familjen!

2 reaktioner på ”Larsens Jul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.