Larsens fredag

Vaknade vid 06:30 imorse och kan säga att jag var allt annat än pigg… Det var inte så smart att lägga sig vid 03:00 inatt…
Vi hade en lugn förmiddag här hemma och gjorde oss inte i ordning förrän klockan var närmare 10. Rickards mamma kom förbi innan hennes jobb, Rickard körde henne till jobbet och vi fick låna hennes bil. Åt lunch här hemma, packade in bilbarnstolar och vagn och körde sedan ner mot kungsbacka och Freeport. 
Måste säga att det numer inte alls är lika roligt att gå där som det var för ett par år sedan. Förr (för fyra-fem år sedan) så köpte både Rickard och jag alltid minst sju plagg var, och då var vi där varannan vecka och shoppade.. Numer är det inte lika många roliga butiker och priserna är inte alls lika lågt satta. Kommer ihåg när Mexx för ett par år sedan sålde kläder för 39 kronor plagget och jag hittade hur mycket som helst. 
Rickard behövde nya shorts och byxor, av anledningen att han inte har så många byxor/shorts kvar som passar.  Lustigt hur en kvinnas graviditet/graviditeter kan påverka mannen *ler*
Rickard hittade i alla fall ett par shorts och ett par byxor:
Tindra fick ett par badtofflor från Vincent:
Själv hittade jag två klänningar:
Tristan sov i bilen på väg dit och var snäll under hela vistelsen på Freeport. På vägen hem sov han i bilen också.
Tindra däremot,.. klagade på vägen dit… tjatade konstant om att få gå och klättra och åka rutschkana utanför där McDonalds låg förut…klagade lite till.. tjat, tjat och tjat.. och inte ens i bilen på väg hem var hon tyst i ens tre sekunder.. 
Väl hemma, när hon fått middag och glass – då var hon nöjd och lugn =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.