Larsens Adventskalender – Lucka 2

Andra advent idag och i denna lucka finner vi en vinst från Rosenserien.

Vinst:
Jojobaolja
After shave tonic for men
Shampoo for hair and body

Värdet på andra luckan i Larsens Adventskalender uppgår till 760 kronor.

Tävlingsregler:
Besvara frågan: Vem har medverkat i framtagningen av Rosenseriens herrserie?
Motivera även varför just du ska vinna.

Tävlingen avslutas 10/12 klockan 20:00 och vinnaren meddelas kort efter det.
Lycka till!

12 reaktioner på ”Larsens Adventskalender – Lucka 2

 1. Sv: Tony Irving

  Skulle gärna ge detta kit till min bror. Han är enormt svår att hitta julklappar till, men jag tror detta skulle passa honom utmärkt ändå 🙂

 2. Min mamma har pratat i många år om Rosenserien, och hur nyfiken hon är på just deras produkter. Det vore därför fantastiskt kul att få överraska henne med detta kit. Det skulle bli en perfekt julklapp och något hon absolut inte skulle förvänta sig.

  Svar: Tony Irving

  Kram Sanna

  1. Haha, insåg nu att det inte ens var produkter till kvinnor. Så ändrar om min motivering lite och skulle vilja överraska min pappa med dessa produkter i julklapp. Det skulle nog uppskattas minst lika bra hos honom då han precis som vi andra i familjen älskar att testa på nya produkter.

   Kram Sanna

 3. Tony Irving
  Jag har arbetat på en hälsokostbutik och har verkligen vetskap om hur bra rosenseriens produkter är! Nu vill jag självklart testa dessa också. Det är nödvändigt att unna sig själv ibland.

 4. Tony irving . Till min älskade pappa som med tiden blivit intresserad av hudvård och att ta hand om kropp och hud ( vi brukar skämta om att det är 60årskrisen som smyger sig på ) haha detta kit skulle vara perfekt för honom

 5. Tony Irving. Rosenseriens produkter önskar jag till jul både till mig och min man för i vinterkylan behövs snälla och vårdande produkter.

 6. Rätt svar är Tony Irving

  Jag önskar vinna detta fantastiska kit till min älskade make. Med vintern kommer också torr och fnasig hy och jag vet att detta är något han länge önskat sig. Håller tummarna och hoppas på vinst!

 7. Tony Irving.
  Av vardagsstress man lider,
  från detta passande av alla tider.
  Flänga hit och ditt är ett evigt slit. Vill koppla av så man slipper alla krav. Denna underbara vinst vilken underbar feeling,
  stunder av lyxig hudvård, är vad min sambo mest
  av allt önskar.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 8. Svaret är Tony Irving, och det skulle vara jättekul att få vinna och kunna ge detta fina set till min sambo.

 9. Jag skulle ge detta kit till min man. En man som gör allt för sin familj och arbetsgivare men som tyvärr slutat tänka på sig själv och därför blivit utbränd.. Han kan behöva lite vardagslyx..

  Svar Tony Irving

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.