Larsens Adventskalender – Lucka 1

Första advent idag, jag har precis landat i Shanghai och är ruskigt trött. Vill hitta på massor men tror jag gör bäst i att sova en stund innan jag ger mig ut på äventyr.

Det är dags att kicka igång min adventskalender, en kalenderlucka för varje advent, och i denna första lucka gömmer sig en vinst från Naturesbeauty.

img_91941

Vinst:
Sheasmör
Ekologiskt Läppbalsam Honung
Tee Tree Ansiktstoner
Need Mineral Mask

Värdet på första luckan i Larsens Adventskalender uppgår till 436 kronor.

Tävlingsregler:
Besvara frågan: Från vilken summa erbjuder Naturesbeauty fri frakt?
Motivera även varför just du ska vinna.

Tävlingen avslutas 3/12 klockan 20:00 och vinnaren meddelas kort efter det.
Lycka till!

17 reaktioner på ”Larsens Adventskalender – Lucka 1

 1. Från 500kr är det fri frakt.

  Som du vet så har vi ju problem med Lykkes hud. Och ibland funkar det med bara kakaosmör och omland med annat så vi får ju hela tiden testa oss runt. Och vi andra i familjen vill också ha en härlig hud.

 2. Från 500kr

  Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy… den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Akamutis produkter – så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

 3. Från 500kr 🙂

  Jag vill vinna för att jag har konstanta problem med min hud, lite känslig, blandhud med täppta porer och finnar längs käken. Jag tror att dessa produkter skulle kunna hjälpa min hud och det skulle vara så kul att få finare hy lagom till jul och nyår!

 4. Svar: Fri frakt vid köp för 500 kronor.

  Det hade varit riktigt kul att få pröva dessa produkter från ett varumärke som är helt nytt för mig. Extra kul och bra tycker jag det är att produkterna är ekologiska, det är något som ligger mig varmt om hjärtat, och som jag verkligen fått upp ögonen för det senaste åren.

  Kram Sanna

 5. Fri frakt från 500:-
  Jag skulle gärna vinna denna adventsvinst då jag gillar att välja ekologiska alternativ och detta märke har jag inte testat förut. Dessutom skämmer jag sällan bort mig med krämer och annat nu som tvåbarnsförälder till två små barn så det hade känts extra lyxigt med ekologisk hudvård!

 6. Vilken bra tävling! Jag försöker byta ut alla krämer å sånt hemma till ekologiska produkter för att det ska vara bättre för både mig själv och miljön! Denna vinst vore ett stort steg i rätt riktning!

  Naturesbeauty har fri frakt från 500:-.

 7. Fri frakt vid köp för 500 kronor.
  Önskar få ha mina krämer ifred, ibland blir jag på dessa tonåringar så led. Hormonerna bubblar och sjuder, men de även goda stunder erbjuder. Att få låsa in sig ta ett bad och bara vara, det borde vara det självklara!

 8. Fri frakt vid 500 kr
  Min motivation är:
  Jag handlar alltid till alla andra och glömmer mig själv, detta skulle kunna bli en fin julklapp till mig själv.
  Ha det bra i Shanghai förresten! Spännande <3

 9. Vid köp för 500 kr.

  Jag tänker mig lite egentid i mitt eget hem. Stänger in mig i badrummet, tar ett långt varmt bad och avslutar med sköna naturliga produkter! Då kommer jag ut laddad och som en helt ny människa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.