Längtan

Åh, jag längtar så efter morgondagen – efter mina älskade barn! Jag längtar efter att få mysa med dem, skratta med dem och titta på dem när de sover. Jag längtar efter dottern som alltid rättar mig om jag säger funkar istället för fungerar, och som alltid upplyser mig om att man bör använda det könsneutrala pronomet hen vid okänt kön. Jag längtar efter sonen som ena stunden har så mycket energi att man kan fundera på var han får den ifrån och stunden efter vill sitta i knät, kramas och mysa.

Jag jobbar halvdag imorgon, hämtar sedan barnen och vid middagstid kommer fina vänner på besök för lek, middag och umgänge.

På torsdag blir det Liseberg med underbara Hanna med familj och på fredag åker vi med Stena Line till Danmark för bad och övernattning på the Reef.

Återigen har jag lyckats boka upp dagarna till max – men det är sådan jag är. Efter en tuff vinter och vår där energin gått till annat är det skönt att känna att jag återigen har lust, energi och motivation.

2 reaktioner på ”Längtan

  1. Vilken härlig vecka! Och yes, jag är lite som du, gillar att en del roligheter på agendan. Maken är min motsats, vill mestadels bara spendera ledig tid hemma eller i båten, men vi lyckas kompromissa oftast.
    Kram

    1. Bäst blir det nog när man kompletterar varandra. Hade bägge varit precis likadana hade man eventuellt tröttat ut varandra till slut 😊 Kram fina du

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.