Lång dag

Idag har varit en lång dag! 
05:30 ringde min klocka och jag gick upp för att duscha och göra mig i ordning. 
06:00 väckte jag maken min och strax därefter väcktes även barnen.
06:15 serverades en lättare frukost till barnen.
06:40 åkte vi hemifrån mot förskolan.
07:00 åkte jag från förskolan mot jobbet.
07:19 stämplade jag in på jobbet.
Massa jobbhändelser…
16:30 stämplade jag ut.
16:34 betalade jag den pizza jag ringt och beställt. 
16:54 anlände jag till förskolan.
17:22 kom jag och barnen hem.
17:35 satte vi oss vid bordet för att äta pizza. 
18:40 var det dags för pyjamas och tandborstning.
18:50 satte jag på ris och veggiekorv till maken och sedan gick vi in till barnens rum för att läsa saga.
19:05 hörde jag Rickard komma hem från jobb och plugg.
19:10 sov bägge barnen.
Efter det har jag satt igång en tvätt, startat diskmaskinen, bokfört en massa och nu sitter jag här…
Tindra var inte så rolig i morse. Hon grät redan i bilen på väg till förskolan… Men det kändes skönt att en icke gråtandes Tindra vinkade till mig i fönstret när jag åkte därifrån. Idag var det Tristans första heldag på förskolan och det gick alldeles utmärkt. Han trivs som fisken i vattnet där. 
Jobbigare var det när jag hämtade dem… Tindra blev jätteglad över att jag kommit och Tristan likaså, men när vi närmare oss grinden för att gå mot bilen så flippade Tristan, slet sig sin hand ur min och sprang tillbaka mot förskolan. Han skrek och grät och ville inte gå därifrån… Fick tillslut lyfta upp en lealös och arg son som spände sig allt vad han kunde när jag skulle sätta honom i bilen och som skrek hela vägen hem. Väl hemma satte han sig i trappen i trapphusen och ville INTE gå med in. Fick lyfta in en skrikandes son… Han ville inte äta middag och var arg ända tills han la sig i sin säng då han helt plötsligt ville pussas och mysa. 
Själv tyckte jag att det var skönt att komma tillbaka till jobbet, men blev med ens trött i huvudet när jag öppnade mailen och såg att jag hade 78 mail i min personliga inkorg och 24 i den allmänna… Gissa om det tog mig lång tid att gå igenom mailen, sortera, svara på och ta bort mail?!
Strax måste jag förbereda för morgondagen; ta fram kläder till barnen och mig själv, ta fram en fralla ur frysen till mig själv, skära gurka-tomat och hyvla ostskivor och lägga i bytta som jag ska ha på frallan imorgon, ställa drickyoghurt och ett äpple på ett bra ställe i kylen, hänga upp tvätten, tömma diskmaskinen,.. aa sedan lär det ju bli läggdags..
Säger godnatt redan nu =)

3 reaktioner på ”Lång dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.