Lägenhetsfix

Skoskåpet som beställdes 21 juni och med beräknad leveransdag 4-14 juli har fortfarande inte skickats från tillverkaren. Minst sagt tröttsamt,..

Men under tiden har en del annat blivit gjort i lägenheten. Knivmagneterna kom efter mycket om och men från Danmark. Hittade ett par som jag förälskade mig i direkt, men det var svårare att hitta en återförsäljare som sålde tre olika storlekar i tre olika färger. När en återförsäljare som kunde tänka sig att skicka till Sverige tillslut hittats så visade det sig att de färger vi beställt på hemsidan var slut hos leverantören och vi erbjöds andra färger istället. Även om det inte blev de färger jag tänkt så är jag himla nöjd och knivarna från Satake Professional (som jag skrev om här) gör sig utmärkta på väggen.

Ytterligare en duschdörr är inköpt och uppsatt, det blev såå mycket bättre med en duschhörna jämfört med det som kallades skärmvägg. Skärmväggar jag tidigare sett täcker en större del av duschen men eftersom denna skärmvägg enbart bestod av en ”halv duschhörna” så rann det givetvis ut massor med vatten när man duschade.

Inväntar svar från målerifirman om NSC-koden för färgen på väggarna så att jag kan montera ner de gardinfästen som sitter uppsatta i sovrummen och sedan spackla och måla över.

Sedan är det nog inte så mycket kvar att pilla med. Det finns både för och nackdelar med hus och trädgård men det fanns i alla fall inte brist på sysselsättning. Behöver du hjälp med gräsklippning eller liknande är det bara att hojta 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.