Kung i Tidningslandet

I en av de sju goodiebagsen från Beauty Time Event fanns två tidningar från TIDNINGSKUNGEN.se Daisy och Damernas Värld.

image_gallery
Tidningen Daisy är enligt Tidningskungen Sveriges snyggaste skönhetstidning! Den innehåller en kreativ mix av makeup, hudvård, hår, naglar, mode, hälsa och psykologi.
Damernas Värld blandar tester av skönhets- och makeup-produkter, reportage om spännande människor, shoppingtips och mycket annat.

Tidningskungen har otroligt många olika sorters tidningar – över 800 tidningar, pockets och ljudböcker – allt till kampanjpriser! Själv är jag mycket förtjust i tidningen Kloka Hem som är Sveriges första och enda inredningstidning med eko-fokus.
Vi förenar det klimatsmarta med det vackra och senaste inom miljövänlig inredning och design. Vi tipsar om hur du tar vara på och återanvänder prylarna du redan har och visar vägen till shopping som är både hållbar och njutbar. Det är i Kloka hem du först hör talas om innovationerna som ger villan eller bostadsrättsföreningen klimatsmart energi från sol, vind, vatten och ved samtidigt som du drastiskt sänker dina energikostnader. Allt presenterat på ett lättillgängligt och lustfyllt sätt. Kloka hem är en tidning med inspiration för alla som bor och utkommer med sex fullspäckade nummer om året.

Titta in hos Tidningskungen.se du med för att hitta en tidning som passar precis för dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.