Kronan Sulky

En av alla er som anmält er till Mammablogg Date 2012 kommer att gå hem från eventet med en Kronan Sulky, 2012 års modell som släpptes på marknaden förra veckan, till ett värde av 2795 kronor!

Jag har själv fått äran att testa denna sulky. Fick två gigantiska paket idag och har inte hunnit testa den så mycket men jag älskar den redan!
En praktisk resväska som skyddar vagnen och när man flyger slipper man checka in den som specialbagage! Själv flyger jag inte så ofta numer men tycker att väskan är en brilliant idé och kommer använda den när vi ska iväg på längre resor med bil.
Stora hjul, utan kåpor över som vi har på iCandyn – åååhh jag ser riktigt fram emot att köra i snön i vinter 🙂
Gissa om Tristan var nöjd över att få sitta upprätt i vagnen. Det går ju inte på icandyn och han är alltid så irriterad över att han måste sitta bakåtlutad. Jag är övertygad om att min pojke kommer vara mer nöjd sittandes i vagnen hädanefter 🙂
Vagnen har inbyggd solkeps som skyddar mot solen och vagnen har dessutom inbyggt insektsnät som ligger inuti en dragkedja på suffletten.
Den inbyggda solkepsen förstod jag inte fanns förrän när jag läste om den nu på deras sida. Den var liksom redan nedfälld och följde med när jag drog upp suffletten och jag tyckte enbart att det var toppen att sufletten var så ”lång” och skyddade så mycket. Gick nu för att titta lite närmre och visst kan man fälla in solkepsen – den kommer nog dock alltid vara nedfälld för jag tyckte det var supersmart!
 Testade att lägga Tristan ner i vagnen men det var inte jättepopulärt. Givetvis inte vagnens fel utan enbart min son som visste att det strax var läggdags, redo med pyjamas, men ville nog hellre ligga i sin säng på natten. 
Ryggstödet kan steglöst fällas till helt plant liggläge och det jag tycker var extra bra är att det är en speciell anordning där man med ett enhandsgrepp trycker ihop två plastgrejjer (som när man trycker på en klyka för att öppna den) och då öppnar sig spärren om bandet som gör att man kan fälla ner till liggläge. Det gör så att man (eller rättare sagt så att jag) inte är orolig för att ryggstödet själv ska åka ner till liggläge när Tristan lutar sig bakåt med mycket kraft. 
Fick även satt på ståbrädan och Tindra var nöjd med att stå där =) 
Imorgon ska vagnen testas utomhus =)

8 reaktioner på ”Kronan Sulky

  1. Hej! Har det funkat att ha just den ståbrädan på där barnet hamnar bakom handtaget? Tack på förhand! Har själv just fått hem en kronan sulky då jag saknar vår duo!

  2. Ja det skulle jag kunna göra! Kan höras på sms imorgon om det! 🙂 ja den jäkla flrkylningsastman, min lilla har fått det med! Usch att båda dina med fått det!! Är det värre för Tristan?

  3. Ååh! Imorgan kan jag inte då stora tjejen blir hemma från dagis, flrkylningsastma med envis hosta! Hon borde vara på dagis igen på onsdag om hon inte blir sämre men det tror jag inte! Då promenerar jag gärna om du kan då? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.