Kramar ut det sista ur semestern

Att ställa klockan på semestern känns inte så lockande men eftersom detta är sista dagen här ville vi upp tidigt och få möjlighet att krama ut det sista ur semestern.

Efter en stärkande frukost gick vi ner till stranden och tillbringade hela förmiddagen där. Sol, bad, bollspel och sandslottsbyggande.

Efter närmare fyra timmar sa vi adjö till den underbara stranden och det kristallklara havet – något jag verkligen kommer sakna.

Semesterns sista lunch intogs och precis som alla andra dagar började jag med en salladstallrik.

Direkt efter lunchen sprang barnen iväg till barnklubben @611 för två timmars lek och tävlingar. Jag och Thomas spelade tennis i stekande sol och satte oss sedan vid poolen med varsin svalkande drink.

Efter att barnen hämtats var det dags för en halvtimmes squash och nu simmar de i inomhuspoolen. Strax dags att packa resväskorna, sedan blir det middag och kvällsshow. Tidigt imorgon bitti åker vi härifrån, vilket känns lite sorgligt då vi haft underbara dagar här.

En reaktion på ”Kramar ut det sista ur semestern

  1. Åh, det låter som ni haft en ljuvlig vecka! Cypern har jag besökt en gång som barn och vi har sagt i flera år att vi vill dit, men ”annat har kommit emellan”…

    Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.