Kortison och nytt fäste till Icandy parasollet

Eftermiddagen ägnades åt att först åka till Storken för att reklamera fästet till parasollet eftersom parasollet vid ett flertal tillfällen blåst av och ramlat av när vi gått upp för en trotoarkant. Ett parasoll som kostar 500 kr och som trillar av, är inte OK. Men det visade sig att jag fått fel fäste när jag köpte den, ett fäste till Icandy apple och inte till Blossom. Så nu har vi ett fungerande parasoll till vagnen!

Sedan var det besök hos reumatologen. Ringde igår och fick en akuttid idag eftersom den jädra fotleden inte vill som jag vill. Fick en väldigt bra läkare som snabbt konstaterade att båda fotlederna var svullna, men den vänstra (den jag har mest problem med) var värst. Hon började med den vänstra foten och när hon stuckit i sprutan och drog upp sprutan lite för att kolla att den satt som den skulle, så kom det med en massa ledvätska, så hon tömde ut på ledvätska innan hon sprutade in kortisonet. När hon stuckit i nålen i vänsterfoten och skulle kolla att den satt som den skulle fick hon bara upp blod så hon bad så mycket om ursäkt och skulle hämta en annan läkare som skulle sticka istället. Den andre läkare kom och han stack istället precis där svullnaden är, vilket resulterade i att det började rinna ut ledvätska på underlaget.

Stillasittande soffläge ikväll och imorgon och sedan ta det lugnt även på fredag, och så hoppas jag att jag inte behöver börja med medicinen än på ett par månader. Vill gärna amma Tristan rätt många månader till, och sedan börja med medicinen, för man får ju inte amma när man tar den..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.