Kommentar

God morgon alla kära läsare!
Hur mår ni idag? Själv är jag trött – men det är väl inte så underligt då det blir på tok för få timmars sömn varje natt…
Jag har en fråga som jag skulle uppskatta att få svar på =)
Jag ser varje dag hur många som är inne och läser på bloggen och blir alltid lika glad över att se statistiken. Men det är väldigt få som kommenterar. Så jag skulle vilja ha lite input på hur det kommer sig att kommentarerna uteblir och har själv ett par olika tankar till orsaken:
* kommentars-”formuläret” är för jobbigt
* inläggen är inte värda att kommentera
Vad vill ni läsa om?
Tacksam för respons, då läsarstatistiken gör det svårt för mig att förstå hur det kommer sig att kommentarerna utebli =)

7 reaktioner på ”Kommentar

  1. Jag läser varje dag =) men är dålig på att kommentera. störst anledning är att jag nästan alltid läser från telefonen och det är något konstigt med just denna kommentarsfunktion från telefonen. när man skrivit vad man ska skriva och fylla i namn och blogg så lägger det sig dubbelt (jättesvårt att förklara) så att det inte går att fylla i det sista och inte heller slutföra kommentaren.

  2. Jag brukar också bara läsa lite snabbt och titta på de söta bilderna på er, men kommenterar heller inte så ofta. Ibland har jag helt enkelt inte tid och ibland så vet jag inte vad jag skulle skriva. Men kul att du har så många besökare på bloggen i alla fall! =)

  3. Jag läser från laptop men jag läser då och då. Jag har dig på bloglovin men vissa dagar hinner jag inte läsa alla bloggar utan bara klickar alla som lästa. Jag är nog bättre på att besvara kommentarer i min egen blogg än att skriva nya i andras tror jag.

  4. Jag (precis som många andra) läser från telefonen. Använder blogkeen, och där har jag lagt in dig 🙂 Det finns väl inte så mycket att kommentera helt enkelt, men vi går ju uppenbarligen in och läser så då måste du ju göra någonting rätt 😉 Tycker det är kul att kika in genom fönstret till ditt liv, framför allt då vi inte har träffats på så många år! När jag hade min öppna blogg så fick jag mest kommentarer när jag skrev debattartiklar eller ställde frågor, så vill du ha kommentarer kanske du ska skriva mer om dina tankar, åsikter, eller ämnen som helt enkelt öppnar upp till diskussion. Eller så får du väl börja provocera, som ”Anonym” skrev 😛 Fast då får du nog mest fega elaka kommentarer från anonyma människor. Tror visserligen det är de största bloggarna och mest officiella personerna som får ta mest skit på den fronten. Av någon anledning tycker människor det är mer ok :S Ta hand om dig!

  5. De flesta inlägg är inte speciellt provocerande och det är oftast då man kommenterar. Dessutom är det ju oerhört mycket tävlingar, vilket kanske urvattnar kommentarslustan ytterligare… 🙂

  6. Läser oftast via mobilen och det är jobbigt att skriva med den. Sen vet vet jag inte om jag har så mycket att säga heller. Man läser ju för att få en inblick i någon annans liv, få lite perspektiv och nya ideer. Bli inspirerad. Vi lever väldigt olika liv, och det är intressant ur den aspekten, men samtidigt blir det svårt att kommentera då jag inte har någon egen erfarenhet av mycket som händer i ditt liv. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.