Klarblå himmel, värmande sol och funderingar

Vilken härlig dag det varit idag! Helt klarblå himmel, värmande sol och ljummen blåst. Kan det bli bättre?! Semester är nog den enda just nu jag kan tänka mig som ytterligare förbättrat situationen men vid midsommar går jag hem på en veckas ledighet så det är sannerligen inte så långt kvar.

Väljer att tro på SMHI som fortfarande säger 18 grader och växlande molnighet imorgon och ignorerar helt YR som menar på att det ska vara mulet och regn med bara 11 grader,.. Skulle ju vara fruktansvärt, men inte ett dugg förvånande, om helgen blir grå och trist när jobbveckan varit solig och varm.

Eftersom jag bjudit hit en del av närmsta familjen imorgon håller jag tummarna för sol och värme så att vi kan sitta ute på balkongen.

Sitter just nu på min härliga veranda och försöker planera. Planerar både för vad jag ska bjuda på imorgon och för hur vår tomt ska se ut. Är så sugen på ett spabad här nere på verandan och tänkte även köpa ett mindre bord med plats för sex personer. Har hittat ett underbart bord i teak i formen av en hexagon som jag tänker kommer passa perfekt här nere för sommarens alla fikastunder.

Vill även göra så mycket med tomten. Skulle vilja ha ett vackert växthus, en lekställning med både gunga, rutschkana och lekstuga, en studsmatta, ett staket,.. ja, jag vet inte vart jag ska få plats med allt men massor av tankar och idéer har jag! Lite svårt att se det framför sig bara när vi för tillfället inte ens har gräs – men det kommer tids nog.

uteplats

Här på verandan men även på balkongen har jag funderingar på en terassvärmare, för att på kvällarna kunna njuta ännu lite längre. Men jag funderar även på spotlights att placera i gräsmattan för mysig kvällsbelysning. Inga lätta val men jag har hittat en hel del fin utomhusbelysning hos Belysningsdesign. Nu tänkte jag fundera vidare över livets alla val, medan jag fortsätter njuta av dagens härliga väder *ler*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.