Kläder och bakverk

I lördags var underbara Jessica här och visade upp Blingos vårkollektion. Såå många fina plagg, både till barn och vuxen och jag ville ha i princip allt!Väntar med spänning på sommarkollektionen som släpps i april – hoppas på många vackra klänningar och gärna kavajer/koftor med trekvartsärm =)

Under fredagskvällen bakade jag chokladminimuffins och garnerade dem med smörkräm och riven choklad. De var tydligen väldigt goda då alla tog slut (mina barn åt minst 10 stycken *ler*).

Har en bakform jag inte använder så ofta men vill gärna börja använda den. En rund form där det blir en kant runt om när den är klar så att man kan fylla med grädde/vaniljkräm eller annat på toppen. Blev sugen på citronkaka och gjorde egen vaniljkräm som jag hällde på toppen. Toppade med blandade bär – mums vad gott det blev =)Eftersom jag sällan bakar söta bakverk nu mer, den lilla tid jag lägger på bakning nu mer lägger jag på att baka bröd, så är det extra roligt att ha klädpartyn – då är jag ju tvungen att baka =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.