Kläder, kläder och kläder!

Gick igår igenom barnens klädlådor! Tristan fick en större låda till sina kläder och jag la i de kläder vi har i storlek 92 som fortfarande är lite stora. I Tindras lådor rensade jag, plockade ut kläder som var för små och la i allt vi har i storlek 110/116 då det mesta i storlek 98/104 och även rena 104:or är för små. 
Gjorde i ordning varsin förskolepåse med kläder som de ska ha på förskolan till hösten och funderade en del kring hur mycket extrakläder som kan behövas när de ska gå där heltid. Tänker mig ett worst case scenario och man vill ju gärna att det ska finnas kläder till dagen efter också… Så i Tindras påse ligger det fem par sockar, sex par trosor, fem par byxor och fyra långärmade tröjor samt två T-shirts. I Tristans påse ligger det fyra par sockar, fyra par byxor och fyra långärmade tröjor och en T-shirt. Tycker väl att det borde räcka?
Insåg att Tristan hade för få överdelar, jämfört med antalet byxor och kollade igår kväll igenom reorna på Blingo, meandi, lingon och blåbär och även på nelly samt luckylittleme. Fanns inget som föll mig i smaken dock..
När jag var inne i stan idag gick jag in på Polarn O. Pyret och hittade tre T-shirtar som jag gillade! Nu känns det som att klädproblemet är löst – skönt!

En reaktion på ”Kläder, kläder och kläder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.