Känslosamt meddelande

Vissa dagar är tyngre än andra. Barnen finns i mina tankar dagligen och vid midsommar kändes det extra mycket. När jag varje morgon och kväll kikar in i deras tomma rum känns det extra mycket. När jag handlar mat och ser barnens favorit yoghurt känns det extra mycket. När jag är inne i en klädaffär och ser barnkläder känns det extra mycket. När jag kör bil och tittar i det tomma baksätet känns det extra mycket. När någon av barnen ringer eller skickar meddelanden känns det extra mycket.

Det är tungt och svårt att hantera att inte ha dem närvarande varje dag.

Avlastning från syskon samt mor- och farfäldrar som tidigare upskattades enormt känns inte längre lockande då jag vill vara med barnen varenda lediga stund när de är hos mig.

Sonen skickade mig tidigare idag ett filmklipp och ännu en gång brast det totalt för mig.

 

Han har det såklart bra hos Rickard men då jag längtar efter sonen lika mycket som han längtar efter mig så ville jag egentligen slänga mig i bilen och åka och hämta honom direkt.

Efter ett mysigt samtal med honom kändes det bättre men jag längtar så oerhört mycket efter att få mysa med mina små älsklingar igen!

4 reaktioner på ”Känslosamt meddelande

  1. Barnen har det minst lika bra hos R som hos mig, han är en fantastisk pappa – så det känns skönt. Men ja, den där saknaden är svår. Det är tur att telefoner finns så att man lätt kan kontakta varandra 🙂
   kram

 1. åhhh… lilla tristan.. det gör ont i mig med när jag ser videon.. 🙁
  Skönt att videosamtal finns nu iaf. Och han har det bra även hos rickard.
  Jag förstår att du saknar barnen jag tror att ni faktiskt kommer att vänja er med sinom tid.

  Stor styrke kram..

  1. Jag var till en början negativt inställd till att dottern skulle ha en telefon men när hon började åka skolbuss kändes det bra att hon kunde ringa om bussen inte kom, om hon ville hem till en kompis efter skolan eller liknande. När jag för ett par månader sedan köpte ny telefon fick hon en nyare än den hon hade och Tristan kunde då få hennes. Han använder den bara till spel och whatsapp men det är perfekt för att kunna skicka meddelanden/videosamtal och ringa. Känns jättebra att han har den möjligheten nu när det är som det är.

   Dottern har dessutom blivit riktigt grym på att stava och utrycka sig skriftligt sedan vi började skriva meddelanden till varandra. Jättekul!

   Vi vänjer oss med största sannolikhet, men kul kommer det nog aldrig att kännas,.

   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.