Känslan av semester

Vilken härlig känsla som infann sig när jag i torsdags eftermiddag satt i köerna upp mot Kungälv. All stress lättade, tankarna på jobb avlägsnade sig och ett glädjerop var inte långt borta. Semester! Känslan av semester är oslagbar.

Tidigt igår ringde klockan men trots att det bara blivit ett par få timmars sömn var det inga svårigheter att skutta upp ur sängen. Vid sju lyfte vi från Landvetter och jag hade två nyfikna och lite nervösa barn bredvid mig. Deras första flygtur. Deras första solsemester. Dessutom min första vistelse på Cypern.

Väl framme på hotellet checkade vi in och fick tillgång till vårt rum. Rummet är supermysigt och fräscht. Barnen sover i ett rum i rummet och har möjlighet att stänga om sig med glasdörrar. Och i badrummet finns ett härligt badkar. Perfekt!

Med bara ett par få timmar innan solen skulle gå ner började vi utforska poolområdet. Jösses vilket stort hotellområde. Poolområdet är 6600 kvadratmeter och det finns porlande bäckar, fontäner, broar och vattenrutschkanor. Vattnet i poolen var på tok för kallt för att jag skulle känna sug efter ett dopp, men barnen hoppade glatt i. Och de njöt!

Det blev kallare i luften allt eftersom solen sjönk och jag kände efter ett tag att jag ville röra på mig. Vi tog en promenad till stranden Nissi Beach som bara ligger 150 meter bort.

Vattnet i havet hade fantastisk temperatur och vi vadade ut till den lilla ö som ligger precis utanför stranden.

Vi beskådade sedan en fantastisk solnedgång innan det var dags att bege sig upp till hotellrummet för dusch och ombyte innan middagen. Underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.