Känns bra!

När jag stod i duschen tidigare idag kom jag på att vi inte tänkt alls… Jag börjar jobba den 23e juli och Rickard den 6 augusti. Jaha, vem ska ha barnen fram till att de börjar förskolan då?! Tindra den 13e augusti och Tristan den 20e..Hmm, en liten miss i tankarna där… Ringde till min mamma som, perfekt nog, har semester två veckor från den 6e. Frågade om hon ville hjälpa oss med barnen de två veckorna eftersom jag kommer jobba heltid och Rickard 60% men vi vet ännu inte vilka dagar och tider. Min älskade och underbara mamma sa att det var okej och det kändes ju såklart underbart!


För en stund sedan åkte jag till Tindras förskola för att hämta regnstövlarna som vi glömt där. När jag var precis utanför ringde jag min mamma igen, för att höra om hon orkar ha bägge barnen både veckorna då det egentligen var planerat att Tindra skulle börja den 13e augusti och Tristan först den 20e. Kände att jag inte ville börja terminen dåligt utan istället göra det bästa av situationen och låta bägge barnen börja samtidigt – den 20 augusti. Mamma hade inga problem med det och sa att hon ändå inte ville lämna Tindra om hon blir så ledsen som hon varit den senaste tiden. 


Så när jag kom in på förskolan fick jag prata med kvinnan som kommer vara Tindras primära pedagog och sa att jag gärna vill ändra och att Tindra får börja först den 20e augusti. Hon tyckte att det lät bra och att vi får göra som så att vi kör en inskolning på henne igen för att allt ska bli så bra som möjligt för Tindra.

Gick över till Tristans avdelning och pratade även med dem och nu har vi kommit fram till att de bägge ska börja den 20e augusti klockan 09:00. Tristan kommer ju bara vara där 1 timme första dagen och så får vi se hur Tindra klarar det, blir hon ledsen får hon följa med hem efter en timme också. 


Det känns väldigt bra nu och jag ser fram emot att skola in dem bägge =)

En reaktion på ”Känns bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.