Kandidatuppsats

Nu har jag äntligen skickat in kandidatuppsatsen. Det var meningen att jag skulle ägna dagen åt att skriva klart slutsatserna men när jag kom till biblioteket var det stängt. Gick då bort till BVC och satte mig i en soffa där men efter en stund var det en kvinna som frågade vad jag gjorde där och jag förklarade, men hon menade på att sofforna var till för de som ska till BVC. Att det inte varit en enda person där under halvtimmen jag satt valde hon att inte kommentera och jag ansåg inte att jag skulle störa eventuella BVC-besökare.

Men men, gå därifrån fick jag göra ändå. Åkte hem men hemma kunde jag inte göra något med två barn klängandes och ropandes så jag sa åt maken att åka och hämta paket så jag fick en liten stund till att plugga i alla fall. De var borta i en och en halv timme och jag fick under tiden gjort en mall för hur jag ville lägga upp analysen och även påbörjat att skriva lite.

Det blev dock snabbt middagstid och jag fick påbörja middagen innan de kom hem.
Det blev inget mer pluggat förrän barnen somnat och jag har nu suttit i flera timmar med uppsatsen. Känner ig äntligen klar och har nu skickat in den 72 sidor långa uppsatsen. Hoppas på positiv kritik och att det går bra på seminariet vi snart ska ha!

God natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.