Kämpig natt

Det var en jobbig natt för min lille pojke, som behövde höja syrgasen på nytt och inhalera ännu mer adrenalin. Jag har knappt sovit och är ruskigt trött nu..

Jag fick dessutom springa iväg en kort stund igår, för ett besök hos en läkare och sedan till apoteket för att köpa medicin. Min sänka är hög och utan att gå in för mycket på det så är det samt en infektion i mjölkgångarna en stor anledning till varför det inte finns tillräckligt mycket mjölk. Jag ska idag ge det en sista chans, och pumpa var tredje timme för att se om jag kan få upp produktionen utan att dö till på köpet…

Jag har verkligen inte velat använda sonden, det känns som en sådan ruskig tillbakagång, och har istället försökt amma och även gett ersättning i flaska. Tyvärr så verkar det som att vi ändå blir tvugna att bara behöva använda sonden… Men jag vill inte ge mig, inte ännu! Han tar flaskan så fint och jag är fortfarande i tron att han kommer klara det utan konstant sondmatning. Men vi får se vad som händer under dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.