Kakaobönan, vinst & goodwill!

På tok för sent upptäcktes att jag tidigare i år vunnit en tävling som Kakaobönan hållit på sin Facebook-sida. I veckan fick jag trots allt hem min vinst och jag känner att jag vill ägna ett inlägg åt Kakaobönans fantastiska service och goodwill!!

Kakaobönan är ett företag som inriktat sig på milda, lena produkter som ska passa i var människas hem. Dock känner de lite extra för produkter som är ekologiska, naturliga & fairtrade. Extra kul tycker jag det är att ha hittat ett nytt företag som säljer produkter jag är intresserad av =)

Paletten från Neve som jag fick hemskickad innehåller tio ögonskuggor. Botten av paletten är magnetiskt, de enskilda skuggorna kan tas bort och flyttas efter behag & tycke. Alla skuggor är vegan vilket jag uppskattar otroligt mycket! Skuggorna innehåller inga silikoner, glycerin, parabener eller vaselin, är inte komedogena (täpper inte till porer) och är testad på makeup-artister, inte på djur.

IMG_9175

IMG_9177

Smink från Neve utmärker sig med följande: 
100% Naturligt – Tillverkat av rena mikroniserade mineraler.

100% Färg – Består endast av pigment, det innehåller inga fillers! Behövs väldigt lite och varar hela dagen!

100% Säker -Perfekt om du har hudproblem, innehåller zinkoxid, känd för sin lugnande & läkande egenskap.
Enkla formuleringar (i snitt inte mer än 5 ingredienser per produkt) för att minimera risken för allergiska reaktioner.
Inget nickel, parabener, parfym, alkohol, silikon eller liknande allergener.

100% Mångsidig – Förutom som mineral make up, kan du tillsätta Neve´s kompletterande gels, fixeringsspray eller läppbas.
Skapa din egen eyeliner, ögonskugga, läppstift eller flytande foundation. Tillsätt bara ditt mineralpuder med någon av Neve´s kompletterande produkterför att skapa en egen unik kreation!

100% EcoBio – Nej till petrolium & nickel. Förpackningen kan återvinnas

100% inte testat på djur – Ingen av produkterna har eller kommer att testas på djur. De hudtester som görs och krävs för produktionen görs under medicinsk övervakning och endast av frivilliga. 

En reaktion på ”Kakaobönan, vinst & goodwill!

  1. KUL m vinster 🙂 Jag hoppades ju hos dig, hoppas på fler bra tävlingar. Ha en fin helg, hur var Vann SPA? Bra för barn? Funderar på om vi ska åka dit i sommar, åker till Västkusten idag ugen, kram L

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.