Julstämning :)

Lite julstämning har jag lyckats få här hemma. Det känns långt kvar till jul men Tindra älskar jultomtar så jag kände att jag lika gärna kunde ta fram lite tomtar och så idag med, så får hon njuta av dem längre tid 🙂
Mossa ska plockas imorgon, kände inte för att ge mig ut en gång till i detta vädret för att få lite mossa…

Tindras och Tristans rum fick jag inte fotat eftersom de sover nu, men fönstret pryds av en stjärna, en julgran i textil och ett par tomtar. 

Själv tycker jag att det är väldigt mysigt med gran, givetvis en äkta gran. Kan inte tänka mig att ha en plastgran, vilket resulterar i att det inte blir någon gran i år heller eftersom vi inte får plats med det här i lägenheten. Evelina älskar att klia sig mot granen och barren och efter vår första jul ihop hittade vi barr lite överallt upp till ett år efter jul… Och Tindras första jul, i huset, då hade vi också gran och Tindra älskade allt pynt i granen. Men nästa år, då SKA vi ha gran! 🙂

En reaktion på ”Julstämning :)

  1. Mmm så mysigt! Jag älskar julen! Här är det också massa tomtar och annat! Tyvärr blir det ingen riktig gran. Det får inte plats. Så en plastgran är bättre än inget.

    Ser att ni har händer på bordshörnen. Är det de från IKEA? Hur funkar dom? Har hört att barn ganska enkelt har plockat bort dom?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.