Julkänslor

Åh, vilken mysig söndag! Snön yr utanför fönstret och vi har precis avslutat en lång frukost med nykokt risgrynsgröt och rykande färska morotsbullar.


Rostbröd har precis tagits ur ugnen, strax ska fler morotsbullar gräddas och hönökakorna står på jäsning.

Redan i fredags fick vi en härlig försmak på julen när vi var på premiären av Jul på Liseberg. Förutom två korta regnskurar (som jag väljer att helt bortse ifrån) så hade vi en fantastisk kväll. Vi tittade på årets isbalett, Nötknäpparen, och den fängslade till och med barnen. Riktigt bra och jag kan verkligen rekommendera er som är på Liseberg att kika på den. Efter isshowen var det dessutom en magisk ljusshow med läckra fyrverkerier.

Vi strosade runt bland massor av bodar där man kan köpa julklappar eller bara något gott till sig själv, spelade på lyckohjul och insöp den härliga atmosfären.

Igår var vi på Scandinavium och såg Frölunda spela mot Örebro. En spännande hockeymatch och vinst åt Frölunda med 3-1. Barnens första hockeymatch, och min andra, men fler kommer det definitivt att bli!

Nu håller vi tummarna för att snön får ligga kvar ett slag och längtar efter vecka 48 då vi ska julpynta så smått. Önskar er alla en riktigt härlig söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.