Julius täcke – ekologiskt såklart!

Grön Interniör, som sponsrar till EKOfikans goodiebag, har låtit mig  få testa Julius Barntäcke. Eller vänta lite nu, det heter ju barntäcke så det måste ju varit meningen att Tristan skulle få det.. Men filten/täcket var ju sååå mjukt att jag ville ha det *ler*
Skämt åsido – det är såklart Tristan som fått täcket =)
Julius Barntäcke kan användas som antingen filt eller som täcke. Det är gjort av ekologiskt lammullsflor kantat med bomullsband. Såklart kan den även användas som babyns första lätta och gosiga filt att ligga på eller under.
Tristan har hittills bara använt den som filt, det är den mest populära filten att sitta under när han kollar på TV eller myser med mamma =)
Filten har två olika sidor och den ena sidan är helt otroligt mjuk och go. Den andra sidan sticks absolut inte men är inte fullt lika len.
Den större storleken är 100*135 cm och kan såklart även användas av de större barnen/vuxna – som filt i soffan exempelvis.
Så fort jag får tummen ur ska nya påslåkan köpas, ekologiska såklart, och då kommer Tristan få sova under detta underbara ekologiska täcke.
För den som är intresserad av eko-inredning rekommenderar jag att titta in hos Grön Interniör – det finns massor av intressanta produkter!

9 reaktioner på ”Julius täcke – ekologiskt såklart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.