Julfirande utomhus och ekoklappar

Alla utom jag var sjuka här hemma igår kväll men har mått toppen under

hela dagen idag. För att vara på den säkra sidan valde vi idag att fira jul     med min syster, bror, mamma och hennes make utomhus. 

Te/kaffe, julmust, smakis och en massa hembakat julgodis dukades upp och vi satte oss på sittunderlag och filtar. Lite kyligt men mysigt =)Många av julklapparna köptes med ekotänk och för att inspirera andra skriver jag därför om dessa nedan. Jag som länge saknat sylt/sås burkar fick burkar i rostfritt stål samt flytande galltvål. Tycker att den galltvål vi har (en fast tvål) är så himla bra för fläckar men ibland är det jobbigt att gnugga en fast tvål mot plagget och därför tänkte jag att det kunde vara bra med en flytande – hoppas det fungerar lika bra =)
Man skulle kunna tro att min mamma vill att maken ska bli hemmafru med tanke på alla diskborstar han fick *ler*. En ergonomiskt utformad diskborste samt en annan diskborste i trä med extra diskborsthuvuden– ska bli spännande att se om den ergonomiskt utformade diskborsten är värd det dyrare priset. Han fick även en flaskborste – perfekt för våra vattenflaskor samt de flaskor vi har saft i. Eftersom vi numer använder stekpannor helt i kolstål och dessa enbart ska göras rent med vatten har vi velat ha en egen diskborste för dessa och det var därför toppen att vi fick en gryt- och stekpanneborste.

Dottern fick matchande byxor till den tröja hon fick av gammelmormor igår samt även en tjockare tröja och sonen fick ett par mjuka jeans – allt från ekologiska Blingo.

Mina älskade barn som inte vet hur man ler naturligt när jag ska ta kort *ler*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.