Julevent i Lekfull Miljö

I tisdags var kvällen för mitt Julevent hos Cecilias Leksaker äntligen kommen. Efter att ha hälsat ett dussin härliga bloggtjejer välkomna introducerade Cecilia sig och sitt företag. Personligen så älskar jag företagare som brinner för sina produkter och sin vision, och det är just det Cecilia gör. Hon tror på produkter av bra kvalité och hon tror på hållbar lek. I hennes butik finns mycket ekologiskt, giftfritt & hållbart – och även fast inte allt är ekologiskt så har alla produkter en tanke bakom sig.

img_7468 img_7593 img_7562

Club Evergreen stod för kvällens fantastiska mingelmat. Utöver alkoholfri cider bjöds det på Gazpasho, Marinerade oliver, Vit bönröra med krispiga tunnbräds-sticks, Crostini med rostad kronärtskockscreme och Omelett med fänkålsbakad lax och hackad dill. Det vattnas i munnen bara jag kikar på bilderna av maten.

img_7438 img_7448 img_7440 img_7453 img_7445

Under kvällen fick vi även pyssla en del och alla fick testa Playmais. Jag och dottern har ju pysslat med detta under flera års tid men det verkade inte som att någon annan av bloggarna använt Playmais innan så det kändes helt klart som en lyckad punkt på kvällens schema. Vi fick även vara kreativa med Gelly Roll gelpennor och Zentanglemönster. Två vinster tävlades även ut, den ena vinsten bestod av Playmais Mosaic och den andra av ett spel, Nanoblock samt knep&knåp.

bloggkvall img_7582

Kvällen avslutades sedan med smarrig fika beståendes av färsk frukt, otroligt god choklad samt mandelskorpor. Chokladen är så god att jag skulle kunna skriva ett eget inlägg om bara den. Min dotter som vanligtvis bara gillar vanlig mjölkchoklad älskar denna mättande tryffel med intensiv chokladsmak. Jag älskar den jag med, men det är ju mindre förvånande med tanke på den gottegris jag är. De naturella är dotterns favoriter medan jag är galen i de med hallon. De finns även med havssalt och apelsin – den enda jag hittills inte smakat på är den med apelsin, men jag har en förpackning ståendes i skafferiet så vi får väl se hur länge den får förbli oöppnad.

img_7624 img_7454

Som sig bör på ett bloggevent fanns även goodiebags och innehållet bestod av;
Body Oil från Rapsodine
Akumati tvål från ClearLife.se
Mandelskorpor från HMS Foods AB
Handkräm från Rosenserien
Playmais, Playmais One, Marackas & Gelly Roll från Cecilias Leksaker
Skärp från Sporthyra Kungälv
Entrébiljett till Barnens Lekstad eller Laserarena 422

img_8923-1296x864

Stort tack till alla sponsorer, och framförallt till Cecilias Leksaker för möjligheten till en fantastisk kväll. Och såklart ett tack till alla fina bloggarna som medverkade under kvällen; Nazimas Mat & Hem, Hannah Kühnel, Fru ReinholdFamiljen NordbergPå Smällen, Thaimorsan, By Sara, Melinda Johansson, Tappa Kilon, Hummingbird och dubbelt tack till Tessochlex som även fotograferade under kvällen. All cred till henne för alla fantastiska bilder.

2 reaktioner på ”Julevent i Lekfull Miljö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.