Jakten på smärtfrihet i nacke & axlar

Jag har ju haft problem med axlar och nacke de senaste dryga sex åren sedan bilolyckan. Har testat det mesta men kan såhär ett antal år senare säga att inget riktigt hjälpt.

Att jag sitter och står framför datorn minst åtta timmar per dag gör ju inte saken bättre tyvärr,.

Därför är jag otroligt glad över att jag fått möjligheten att prova på Hälsovästen Work som är en väst för dig som spenderar många timmar på jobbet och vill förebygga men även förbättra rygg-, axel- och hållningsproblem. Det är en tunn och smidig väst som med lätthet går att dölja under en kavaj, kofta eller liknande om man ej önskar att den ska synas.

Hälsovästen

Jag har bara testat den under en veckas tid och har inte ens haft den på mig alla dagar på jobbet men känner verkligen att den gör skillnad. Dels för att den drar tillbaka axlarna men också för att den konstant påminner mig om att räta på mig, dra tillbaka axlarna och sträcka ut bröstmuskulaturen.

De dagar jag använt den har jag efter arbetsdagens slut haft mindre ont i axlarna, mindre spänning i nacken och mindre huvudvärk. Väldigt skönt om jag får säga det själv!

Hälsovästen har dubbla funktioner. Den hjälper dig både att bygga upp din hållning och  att andas på ett djupare, effektivare sätt. Västen har en patenterad konstruktion som hjälper kroppen att återfå en naturlig andning och hållning. Axelremmarna drar tillbaka axlarna samtidigt som du får ett balanserat tryck av ryggplattan mellan skulderbladen. I kombination med det flexande materialet, som aktiverar hela bröstkorgen, får kroppen ett optimalt stöd. Allt på bara några minuter.

Jag har som sagt provat Hälsovästen Work, men det finns även Solid, Active och Fashion
Hälsovästen Solid är västen för dig som känner att du redan efter ett par minuter sjunker ihop efter att du har försökt sträcka på dig. Denna väst ska användas under kortare stunder, ett par gånger om dagen för stöd, träning och inlärning av en ny bra hållning.
Hälsovästen Active fokuserar på att ge dig maximal träning av din hållning. Den är lätt och smidig och har en sportig look. Ger mer hållningsträning och mindre stöd än modellen Solid. 
Hälsovästen Fashion är perfekt för dig som vill ha bättra hållning på festen. Hjälper dig att hålla tillbaka dina axlar, ökar din attityd och utstrålning. 

Jag är faktiskt sugen på att testa dem allihop men är övertygad om att Hälsovästen Work kommer att hjälpa mig otroligt mycket i jakten på den perfekta hållningen men framförallt i jakten smärtfrihet i nacke och axlar!

4 reaktioner på ”Jakten på smärtfrihet i nacke & axlar

    1. Jag använder Hälsovästen fortfarande och upplever att den hjälper. Har läst en del om MyPosture men läst en hel del negativt om dålig kvalité, dålig service etc – men det är som sagt bara vad jag läst.

  1. Åh det där måste jag kika närmare på! Whiplash skadan sen 2003 och alltid mer eller mindre ont, så den västen lät väldigt intressant.

    1. Tycker jag absolut du ska kika närmre på =)
      Jag köpte för ett par år sedan en liknande väst genom sparköp eller någon annan sådan där reklamtidning men den västen gjorde så otroligt ont i armhålorna och jag fick skav/sår där,.. Den här västen gör verkligen inte ont och den gör faktiskt mer skillnad än man kan tro – jag är supernöjd 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.