Jag älskar sheasmör!

Jag funderar över om Christian på Naturesbeauty är synsk. Det var precis som att han visste att mitt älskade sheasmör precis höll på att ta slut, för samma dag som jag febrilt försökte få burken att innehålla bara lite till så anlände ett härligt paket.

Sheasmör är en produkt jag fullkomligt älskar och det fungerar så otroligt bra till hela kroppen. Dottern som lätt får rödflammiga händer med onda sprickor under vintern mår otroligt mycket bättre sedan vi började smörja in händerna med sheasmör varje kväll innan läggdags. Och mina händer mår såå bra på morgonen när jag smörjt in händerna med sheasmör precis innan läggdags och sedan sovit med tunna ekologiska bomullsvantar. Trots samarbetet med Naturesbeauty så är vartenda ord om sheasmör rakt från hjärtat!

Jag ska denna gång få testa ett par andra produkter också;
* Ekologiskt Läppbalsam Honung som är gjort av sötmandelolja, ekologiskt bivax, rent krämigt kakaosmör, olivolja och ekologisk honung blandat med essentiell olja av kamomill för att mjukgöra och skydda läpparna från väder och vind och för att hålla dem lena. Jag älskar produkter med få ingredienser och där man förstår allt som står i innehållsförteckningen.
* Tee Tree Ansiktstoner är en ansiktstvätt som är framtagen för oss med lite fetare hy. Kan användas som rengörare eller bara för att fräscha upp ansiktet. På tal om få ingredienser; 100% destillerad Tee Tree.
* Need Mineral Mask är ett pulver som tillsammans med vatten blandas till ansiktsmask. Tillverat av grön lera, neem pulver och amla pulver som passar problemhy och blandhy med tendens till fetare hy.
* Jojobaolja är snarlik hudens egna producerande olja från talgen,det är från den som huden får sin naturella lyster. Den är rik på proteiner och är ett mycket bra hud balsam. Anses balansera talgproduktionen och hjälpa både vid underproduktion (torr och lättirriterad hy) och överproduktion (fet hy med akne).
* Arganolja kallas även för öknens guld. Det som är så fantastiskt med arganoljan är att den går att använda till så mycket; till ansiktet där den motverkar hudens rynkor och håller din hy spänstig och ung, till håret för att åter få lyster, till kroppen då den är rik på både vitamin E och packad med antioxidanter, detta ger din hy ett perfekt skydd och en rejäl boost för hyn.

Dottern roffade åt sig läppbalsamet direkt. Hennes läppar blir även dem väldigt torra under vintern men hon vill inte ha läppbalsam som luktar starkt. Detta med honung luktade bara lent och än så länge fungerar det utmärkt för hennes läppar.

En reaktion på ”Jag älskar sheasmör!

  1. Men åh sikken tur:) Skall bli kul o se dina recensioner sen!
    Svar:Ja, ett tag gjorde jag alla möjliga soppor har en hel kokbok med bara soppor snöade in totalt på det,hehe…Så himla mysigt att få träffa dig och tack för igår! Så himla trevligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.