Invinitum

Att slippa behöva trängas med resten av den svenska befolkningen en fredagseftermiddag borde vara skäl nog! Tänk vad smidigt att handla vin på nätet – smidigt och tryggt!

Invinitum erbjuder ett brett sortiment av vin på nätet från Europa. På deras sida hittar man spännande viner varav många är ekologiska. Det som är lite extra roligt är att man bara hittar dessa viner på nätet.

Invinitum älskar vin och har en passion i att hitta unika produkter från små vingårdar som odlar och producerar vin med själ och hjärta. Detta är ingen storskalig industri utan äkta hantverk – vilket jag själv finner mycket intressant! 

På hemsidan finns allt från rött vin, vitt vin, rosévin, champagne och mousserande vin till sött vin och starkvin från Frankrike, Italien, Portugal, Spanien och Tyskland. Man hittar också spännande Temalådor och man kan alltid blanda din egen vinlåda med vin från hela vinsortimentet. 

Själv tycker jag att en hel del vin låter intressanta, till exempel vin perfekta till vegetariska rätter, såsom detta, eller ett vin perfekt till en krispig grekisk sallad, såsom detta, eller kanske ett vin perfekt till bärdesserter och limesorbert, såsom detta. Besök Invinitum och botanisera runt vettja!

MIT-1109-NV-giribaldi-moscato-d_asti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.