Intensivt besök på SOVA

Tidigare idag åkte vi till SOVA för att hämta min Tempurkudde vi beställt. 
Besöket blev väldigt intensivt och jag blev nästintill galen på min kära make… Slutnotan blev otroligt mycket dyrare än vad jag tänkt mig! 

En huvudgavel åkte vi ju faktiskt dit för att kolla på. Vi ville ha en CarpeDiem huvudgavel och så blev det, inga konstigheter där.

När vi stod och kollade på sängarna så insåg han att han faktiskt ville ha de klassiska CarpeDiem benen ändå, de dyraste så klart.

 I beställningen vi gjort på mässan ingick två enkeltäcken, men vi sa redan då att vi har dubbeltäcke och hellre ville ha ett sådant. Det fick vi ordnat då men när vi var där idag ville Rickard se vilket dubbeltäcke det var, och menade på att han givetvis ville ha ett mer exklusivt täcke än vi har nu om vi ska byta. Så frågan han ställer till expediten är ”vilket är ert mest exklusiva täcke?”. Jahopp, där rök 8000 kr för att Rickard ville ha ett exklusivt täcke…  
När han började prata om påslakan från Lexington till Tindra fick jag nog! Varför har jag en sådan underlig make? Det är ju kvinnan som ska vilja ha allt dyrt och maken ska tveka… Jag tycker givetvis också om exklusiva grejjer men… han är så extrem 😛

3 reaktioner på ”Intensivt besök på SOVA

  1. Haha, det är samma sak här! Och när jag har varit ute och shoppat och har lite dåligt samvete och säger till min man vad jag har handlat blir han alltid eld och lågor och säger saker som; Nämen vad bra, vad kul! Köp en sån och en sån också! Och om jag tvekar om att köpa nått blir det alltid: Köp det! Oroa dig inte över pengarna, det ordnar sig! Och av nån anledning så gör det alltid det….

  2. Svarar här eftersom du anger dig som anonym 😉

    Ett enkelt svar: Vi tjänar dem 🙂

    Och så sprätter vi inte dem på en massa skit såsom alkohol, cigaretter och snus. Dessutom ser vi till att ha låga fasta kostnader, exempelvis genom att betala av bolånet så vi slipper räntekostnader.

    När vi köper dyrare grejer så ser vi det som en investering snarare än som en kostnad. Billiga grejer har en tendens att bli en kostnad, då de ofta är av sämre kvalité vilket gör att man får betala mer i slutändan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.